tisdag 6 februari 2024

Tisdag Fucking Hell!

Dödstrött imorse vaknade försent orsaken är klar men det ids man inte gå in på här! Man har en mycket besvärlig period just nu förutom DCM och hjärtsvikt är det yrsel som svindel vilket funnits i bilden sedan barnsben.
Höjningen gör att man inte köper fler av dessa drycker. Goda? Nix! Dock bättre än äckelpäckel på jobbet som smakar rena gammal skosula!
Provade protein, 'choc' har man druckit tidigare.
Scan: HP Deskjet 2723 red: HP Probook 430
De har höjt med 1 tjuga antagligen reaktion på inflationen. Upptäckte försent annars hade man ställt tillbaka tidningen.
scan: HP Deskjet 2723 red: HP Probook 430

baksidan sedvanligt. Funderar om det är något special nummer varför det är 20 kr dyrare då det kostar 119 kronor i vanliga fall. Can a biz tro.

Höjer de med tjugan även Uncut blir det automatisk bojkott! Man kan vara utan skiten och prenumeranter som fanatiker kan gynna den branschen. Fock it all.
Snart dags att sluta köpa dessa tidningar när någon höjer priset på skiten! Livsmedel har de inte endast sånt man upphört att köpa. Det som gäller är laxbaguette och spätta med remouladsås och potatis för växtbaserat har de inte tyvärr.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar