fredag 16 augusti 2024

Fredag 16 Augusti

Man var långt ifrån frisk nog att åka till jobbet, dessutom var natten allt annat än normal så man beslöt att återvända till jobbet på måndag istället.
I förmiddags blev det vattenkok på spisen. Visserligen är kranvattnet tillräckligt rent men det verkar som om växterna föredrar det kokta vattnet framför kranvatten. Bilderna i det här inlägget är tagna med Doogee R10 och förminskade med HP Probook 430
Bilderna i dess ursprungliga dimension hade blivit en utmaning att försöka få in även fastän man före år 2010 upptäckte andra bloggar vars bilder vida överskred 10 Megabyte per bild! Det var andra tider då liksom obegränsat hur stora bilder eller objekt man fick ladda upp.
Idag är det klart förändrat men redan då övergavs många bloggar vad man kunde se, det är möjligt att gurgel rensat bort.
Dessa bilder är tagna på 105 liters akvariet vilket man fick avlägsna tång som nya fiskarna fastnade och man fann dem döda. Klimatet och vattenkvalitet är nog okej men tång var inte bra för guldbarb som simmade in i den och antagligen inte kunde ta sig loss.
Både Guppy och Albino Pansarmal höll sig under tången och klarade sig på så vis liksom grenmalen däremot inte alla guldbarb så de som finns verkar vara 2-3 guldbarb och någon kopparbarb. Can a biz tro.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar