lördag 10 augusti 2024

Lördag 10 Augusti

Och man hade tänkt gå in hos...
Så det inbillar de sig!?!? Då blir det nämligen definitivt ingenting! Idag var det gällande och endast idag! Men tjänar man så pass mycket kanske man kan ha stängt när det kanske kompenseras av vardagarna. Sällan är man in dit när det mesta är dyrt och åter dyrt! Vet att det funnits länge men med väl saltade priser blir besöken ytterst sällan.
När Silly Willys Dizzys inte hade fick det bli hos de som är 5 kronor dyrare, undantagsfall som det kan kallas. Någon form av lunch behöver man även en lördag och så blev det.
Synd att man blir så in i helvete trött och seg vilket delvis beror på vädret mulet och regn. Även att man sover sisådär på nätterna vilket man gjort sedan i princip barnsben, sällan räknade är de dagar man varit pigg och nyter men men.
De har man hört talas om men aldrig sett. Fiskarna som behöver dem är Khuliål.Can a biz tro.
Kuhliål. Snabbare än mycket annat man har haft! Tids nog kan det bli ett större akvarium till dem 3 till antalet.

Fjädermygglarver är nog lite längre än Röda mygglarver, de får man försöka se ifall man får tag på i djuraffären annars kanske de går att beställa (såsom mycket annat). Än så länge lever Kuhliålar 3 som man köpte för 2 veckor sedan.

1 kommentar:

  1. Sedan barnsben har man lärt sig att aldrig bli besviken när något spårar ur, går sönder, inte finns eller upphört att tas hem pga att man fått veta försent. Sådant är livet och den verklighet man lever i! Ibland övriga populationen bestående av skilda individer finns de som inte klarar motgångar, nej och tillfälligt slut och de är likt politiker gränslösa i sina fantasier!

    SvaraRadera