fredag 9 augusti 2024

Fria Fredag 9 Augusti

Fri och ledig har man varit idag. Ett tandläkarbesök som var nödvändigt gjorde att man tog ledigt idag men tidigare i veckan.
Trots överreklamerad tandkräm och munskölj så har det inte känts okej 
Så då blev det att kontakta tandläkare och det känns hyfsat okej men bättre känns det efter man använt munskölj på jobbet och allra bäst när man borstat betarna och satt in bettskenan hemma.
Repris på bild från föregående inlägg 
samma här när man var och handlade livsmedel och mättande måltider gör sig gott på jobbet. Perfekt pris på bröd till vegoburgare! Och de är minst lika goda om inte godare än kända varumärken!
Naturligtvis blev det komplettering av livsmedel som går likt smör i solsken som soja dryck, plant protein, potatissallad och kaffe när kaffet på jobbet smakar 🤮
För övrigt får man se ifall man har ork att se någon av filmerna man beställde i juni och juli. Can a biz tro.

1 kommentar:

  1. Jodå visst hade man ork att se film! Även om det blev en timme så såg man "Om Ett Hjärta" som handlar om det viktigaste vi har och som gör att vi lever! Istället för att betala mycket mer för sämre kvalitet blev det bröd från Willys och Eldorado är utmärkt samt till avsevärt lägre pris! Ofta när man besöker butiken på Klockarbäcken är det makalöst många parkeringsplatser upptagna så där har de helt rätt i mottot "Sveriges billigaste matkasse" utan tvekan.

    SvaraRadera