torsdag 29 augusti 2024

Kaffe Påfyllning!

Kom på att man använde sista helg kaffet förra helgen och sedvanligt alla ärenden har sin tid när man är heltidsarbetande. Som tur är är man inte beroende av helgkaffet när det går vissa helger och man har inte bryggt en enda kanna! Så varje laddning man köper räcker länge.
I eftermiddag blev det 1 kg av helgkaffet på bilden. Förr om åren räckte 1 kg drygt någon månad eller 1 1/2 månad. Priset var markant lägre då (före 2010) dessutom köpte man alltid svart te 3 sorter och en del konfektyr.
I eftermiddags blev det förutom helgkaffet även 3 burkar konfektyr. Det blev tillräckligt dyrt ändå (Jo, allt som kostar är dyrt, somliga produkter är prisvärda) dessa lyser i dagsläget dock starkt med sin frånvaro! Kostnaden?
Kaffet landade på 415 kronor, Lakrids Bulow 190 kr/st och slutligen Norrlänningar 99 kronor. Kronans värde är ytterst låg därför blir allt ibland skrämmande dyrt. Som tur är (#2) har man inga krav på alkoholhaltiga drycker, uteliv, dyra levnadsvanor. Då kan man unna sig lite extra gott ibland. Can a biz tro.
Intressant utveckling! Bra när de ska undersöka havens nya arter och mycket mer.
Beroende på funktioner man använder och kunskap man har om enheters funktioner som appar.
Den funktionen har man tack och lov inte, möjligen på annan Android som inte har Bank app eller BankID. Sedan är det upp till andra att ha det senaste på eget bevåg.
Ja, naturligtvis drabbas alla vare sig det gäller privatpersoner eller företag. Har man inte koll på läget och är uppdaterad är det sannolikt lätt att falla offer för de skoningslösa kapital jägarna.

1 kommentar:

  1. Efter att ha tömt en burk och provat bägge sorter kom man fram till att laemon är saltlakrits medan sour strawberry är sötlakrits och sån skit kan de skrota permanent! 🤮 Trodde att det var något fel på kaffet det dyra men gissar att det var själva papperspåsen som luktade misstänkt olja eller något liknande 🧐

    Hur som helst smakar kaffet utmärkt (än så länge) och burken hypersalt konfektyr är nästan intakt har bara tagit 1 ännu så länge. Gapa och svälj äntligen h(älg)!

    SvaraRadera