torsdag 8 augusti 2024

Torsdag 8 Augusti

 Livsmedel som vanligt för man måste ju överleva. Potatis finns men man gjorde slut på burgarna så det blev att handla några delar även om man är ledig imorgon.
vegoburgare är alltid gångbart. Missade däremot köpa bröd vilket kan bli imorgon.
"läsk" av den bättre sorten. Standard har blivit 2 flaskor minst när det är ganska rykande åtgång på drycken!
Salmiakki glass välkänd klassiker för god att motstå och så även den nedan.
Tidigare hade man köpt de 2 sorterna. Klart gångbar på jobbet, det gäller att variera men tyvärr finns inte så många varianter i butikshyllorna. Brist på fantasi hos idioter till butikschefer tyvärr.

Riktigt god och givande med intressanta ingredienser 
Lite som pasta penne vilket för någon vecka sedan var en överraskning när den innehöll pasta penne mättande och god 
Fann 2 märkliga men komiska dekaler i Umeå. Kunde inte låta bli att plocka ner och med dem, kanske matställen är där musikaffären tidigare var? Can a biz tro.


shish är tydligen nån Kebab liksom Döner men nej man lär aldrig gå dit och äta kebab. Höll de rimliga priser hade man kunnat beställa falafel men tyvärr är de nog så dyra så man står hellre över. Vet man av erfarenhet när man jobbade kväll och busshelvetet var minst halvtimmen bort samt vinter och svinkallt ute.

1 kommentar:

  1. Så länge kapitalet håller handlar man vad man behöver, något gott emellanåt även om det gynnar eventuella risker till cancer. Håller på att försöka dra ihop kapital till buffert som är så nödvändig när allt är så in i helvete hutlöst dyrt och inflationen kommer att kvarstå latent åtskilliga år till hos fysiska butiker pga alla chefers utgifter kunderna ska betala vilket läggs på priserna på livsmedel mm. Kaugen Staeur 🖕

    SvaraRadera