onsdag 21 augusti 2024

Snabba Ryck (240 Knyck!)

Så kändes det när man hade "lagt order" i lördags. Plötsligt fick man mejl efter mejl och sedan var paketet på väg. 14 DVD filmer i kartong och idag fanns paketet för hämtning. Det hade man definitivt inte förväntat sig alls!
Väl emballerat tillika paketerat så när man kom fram med bussen promenerade man och hämtade ut paketet.
Skönt att ha funnit en webbplats som säljer begagnade DVD filmer till väldigt förmånliga priser. Åtskilliga kostar under hundralappen vilket enkelt betyder att man sannolikt aldrig lär komma upp i summan! Frakten på någon hunka kan man gott ta när totalsumman för filmerna denna gång blev blyga 716 kronor för totalt 14 filmer/serier.
12 av 14 beställdes rent seriöst medan 13:e kan komma att bli någon present och 14:e kanske blir något till...vad det nu månde bliva. Can a biz tro.

När det har gått så många år som 9 år sedan man beställde fler än några enstaka per månad känns det befogat att mjukt och försiktigt åter börja beställa flertalet filmer till glädje för en själv i första hand . Slöseri med kapital? Möjligen för de som prioriterar helt annat men uppvuxen med vad Tv hade att erbjuda har man saknat men även missat en hel del. Streaming är helt uteslutet! Då uppskattar man fysiska filmer och fysiska discar med många gånger extra material som (antagligen) inte visas i streamingtjänster.
När man konsumerade Chark och mejeriprodukter köpte man ofta en dunk som den på bilden ovan. God och givande och när den sedan var tom blev det per automatik retur station. Det var då. Nu gäller annat än Chark och mejeriprodukter.

1 kommentar:

  1. Hunnit se 2 av filmerna (senare inlägg) och de var superbra! Helt fantastiskt att få tag på filmer till bättre priser än livsmedelsbutiker hade!

    SvaraRadera