lördag 24 augusti 2024

Lördag 24 Augusti (Handla och Vila)

Först blev det att åka och tanka bilen när man inte vet riktigt hur mycket drivmedel som var i tanken. Tankmätaren vandrar fram och tillbaka så man vet aldrig säkert hur mycket drivmedel som finns annat än över halv tank.
Därefter åkte man vidare till första anhalt vilket blev att handla tobak och lite annat utöver (som vanligt). Bra när det finns alternativ även om det är bortom bostadsorten.
Propud är alltid dyra, proteindryck. Det andra var okej. Självklart handlar man i fysisk butik hellre än att beställa ifrån där rullar kostar 279 kr/st! Nu när bilen fungerar och man tar sig dit man vill. Oftast kombinerar man flera ärenden så att det lönar sig att åka bil. Så blev det när man åkte till syskon och hämtade en stationär dator med bildskärm.
Saknas vissa viktiga detaljer, man tar det hela med ro väntar på att få tag på vad som behövs 
Något viktigt saknas förutom ntldr återstår att se när tillfälle ges.
Intel Pentium 4, gammal XP dator, kan bli intressant att se hur den fungerar när man får till den med eventuell partition någon gång framöver. Förr hade man både kunskap men även bråttom, det har man inte längre därför får allt bero tills vidare.
Tredje och sista stoppet blev livsmedelsbutiken så att man får hem vad man behöver...och lite till.

Napoleon bakelser var inget vidare och egentligen borde priset ha varit 50% prissänkning genom att bfd är idag! Läsk sparar man 4 kr/st på jämfört med lokala butiken. Minst 10 kr tjänar man på veganost samt 4 kr/st jämfört med lokala butiken så nog lönar det sig att handla där alltid.
Någon gång per månad blir det Crispy Veggie meny som idag, men det är endast en gång i månaden. Så var det med det. Can a biz tro.

Frågade om priset på någon hydrate dryck av något märkligt slag 79 kr/st!!!😱 Fullkomligt vansinne för en halv liter vätskeersättning när det finns flaskor av annat märke för mindre än hälften av priset! (märket är Prime och är special vätskeersättning) Kan beställas på nätet och kostar då 79 kr/st.

1 kommentar:

  1. Får man någon "snurr" på den datorn innan årets slut kan det kanske bli intressant dock inget man förväntar sig alls! I övrigt hade man tur med vädret trots att det var ganska kraftiga vindar vilket kändes i bilen. Skönt att det rör på sig.

    SvaraRadera