tisdag 22 december 2015

Jaa vad säger man?

God afton!

Efter jobbet ikväll åkte man till en butik man egentligen inte skulle åka till men främst för att få tag på kaffe man tidigare  köpt där. Ack vad man bedrog sig, inte hade de petit-dejauner och intensivo och aromatique i hyllorna nu. Då fick det bli original mellanrost och Milea sedan får man se ifall ortsbutiken tar hem eller så blir man utan dem när de tar slut här hemma. Ja, enormt stor butik men inte mer utbud för det. Tråkigt men så kan det bli......ibland.

Tobak fick man däremot tag i och någon eventuell julklapp till någon. Får se ifall man ger bort jultomten för bil eller om man behåller den. Det vet man aldrig.

Fick tag på Bollnäs fil vanilj förpackning med skruvkork, det älskade filet och fick för mig att prova ett öl med lustig etikett och den var rätt chysst bortsett från att den var på tok för mycket kolsyrad!

Röret med Baileys krämpraliner behåller man själv då den inte riktigt passar att skänka bort till någon. Snål? Knappast, sparsam däremot och det är ett måste så att man slipper vara i den annars så givna och elaka spiralen "låna" för att få månader att gå ihop. God jul och gott nytt år!

På kärt återseende i nästa post.

1 kommentar:

  1. När man väl är där de fantastiskt goda ostarna säljs köper man dem Wästgöta kloster blå och röd är lite dyrare men ack så goda! Alpro vaniljsås är gott till äppelkaka eller liknande. Volymen per påse i dosorna har minskat markant och det är mer sällan man blir utan snuset det utmärkta! Tassimo Gevalia original mellanrost och Gevalia Milea mellanrost är det som får duga denna jul och nyår. Fjällfil björksav är bland det bästa man provat.

    SvaraRadera