söndag 20 december 2015

Uppe före tuppen!

God morgon!

Söndag och man tar det lugnt. Blev en lite annorlunda "frukost" men naturligtvis traditionellt kaffe. Kollade till fiskarna i akvarium ett och de fick mat spanade sedan in grodorna och neon kardinal tetrorna och de lever och frodas. Sist man var till djuraffären köpte man något det var många år sedan man köpte - Carbo. Jo, det gynnar växterna som har blivit några stycken per akvarium.

Väl mött! Så länge så gott.

Uppdatering

Har provat "microfiber svamp" som man beställde tidigare och visst den funkar bra ä v e n inomhus men granskar man förpackningen så står det "car care" alltså b i l v å r d! Såvitt man vet framgick det aldrig av katalogen. Den ena sidan är lurvig medan motsvarande är utan det plyschiga. Man får prova sig fram till lämpligaste resultatet. Kan bli intressant att prova på bilen och dess lackerade ytor!

Missnöjd blir man sällan av produkter från den postorder firman, det gäller att komma på hur man använder produkterna.  Är man sedan missnöjd med produkten kan man satsa på dyrare kopior och hoppas att det är bättre.

2 kommentarer:

  1. Apropå kommentarer; det är oftast intressant och mycket komiskt att läsa kommentarer i olika artiklar och händelser. Hur somliga tänker eller oftast i n t e tänker! Vilka prakt klantskallar som olyckligt inte ser att stava rätt, ord som kladdas ihop och ofta föregår "de lärde?" med sina klavertramp i felstavningar, fel för övrigt och även ibland i sak. Anledningen till att man inte tillåter annat än inloggade att kommentera är ju klart uppenbart. Likt aftondasset, fascist kuriren, spexpressen och övriga system media refusera för att kväva en annan åsikt kommer man dock aldrig att nedlåta sig till. Dessa PK fascister är att likställas med aska och sopor!

    SvaraRadera
  2. Bra synpunkt ur alla tänkbara lägen. Så får man hoppas att allt vill sig.

    SvaraRadera