torsdag 31 december 2015

Bra går före avfall!

God afton!

Skönt med ledighet på en torsdag men man saknade kaffekapslar till Tassimo bryggaren så det blev en resa till Media Markt och väl där blev det två Carte Noire  café long aromatique, två Carte Noire Petit-dejauner classic och en carte Noire café long intensivo samt ett flash drive 8Gb och när man ändå var på umedalen åkte man bort till kvantum och handlade fil, mjölk och lite till.

Synd på ortsbutiken som är imbecill nog att inte begripa att man inte handlar där när de utgör sig till sämre än avfall! Butiker s k a l l ta hem de varor kunden kräver men med sin dumma handling vill de inget annat än att man bojkottar butiken!!!.

Vill man ha det så är det bara att säga till så bojkottar man butiken. Det är gjort med den andra för 5-6 år sedan.

1 kommentar:

  1. Ser man tillbaka 30 år i tiden var a l l t bättre! Lyssnar för närvarande på paradisgodis från 80 talet och det var sista årtiondet det gjordes så härlig och genombra musik! Även om levnadsklimatet varierade markant från individ till individ så var det l å n g t större utbud än någonsin senare! De som var med där och då v e t. Förutom pop från överallt ifrån fanns punk, oi!, skinhead rock, Hardcore, alternativ, heavy metal, black metal, speed metal, trash metal, body music ja EBM som det kallades och massor av ej kategoriserbart. Åttitalet var en explosion musik och färger, stilar och kläder. Inget idag kan någonsin jämföras med åttiotalet så är det bara! Så synd för er som inte var med där och då.

    SvaraRadera