lördag 5 december 2015

Skönt trots allt

God morgon!

Så fick man paketet man beställde och det ska bli intressant att se hur allt funkar med resultat av träfiber trasor, mikrofiber svampar och ifall den nya avloppsborsten håller bättre än den förra och om knäskyddet i bambu funkar ja det återstår att se till veckan. Snöstjärnorna blir julklapp till någon och likaså greppförstärkaren däremot tar man nog plockaren själv då man kan behöva den i hemmet och eller på jobbet.

För övrigt försvann en maskin från jobbet så nu får man reda sig med fyra plus två och det gör att man tvingas lägga om och köra på andra grader än vad egentligen ska vara för att hinna med allt. Nåja, det löser sig när dårarnas paradis fått upp ögonen inser att det inte längre går att pussla ihop. Då är det försent och då hoppas man ha funnit annat så att man kan lämna avgrunden.

När små inkomster ska räcka längre är ett sådant företag Välkommet med sina lämpliga erbjudanden.

Väl mött! I landet Zoo.

2 kommentarer:

  1. Provade trasor och de kändes annorlunda funkade bra men antar att man bara ska fukta dem och inte genomdränka dem för att få "rivet" i dem. Plockaren är fantastiskt bra och man lyfter hyfsat tungt med stadigt grepp tack vare låsbarhet och två bra gummikoppar. Det blir en bra julklapp! Tillsammans med robot dammsugaren och dörrklockan. Mikrofiber svamparna kommer säkert väl till pass framöver liksom knästödet i bambu. Läste om någon som köpt en 15 år gammal mobil för att släppa stress och kanske annat. Nä köpa en gammal mobil behöver man knappast man h a r ett par stycken som Nokia och Samsung röd helt utan andra funktioner än samtal och sms inte ens mms och absolut inget internet! Ytterligare en Nokia finns dock är två av tre utan SIM kort men vill man skaffar man det om nödvändigt att sätta igång dem. I tidigare inlägg finns de mobiltelefoner man haft och ännu har. Kaching låter det knappast för ÖoB längre då det ser tunt ut när man varit dit. Då är MM att rekommendera.

    SvaraRadera
  2. Visst fan missade att nämna avloppsborsten som den här gången är r a k till skillnad från förra då någon böjt den på mitten och stråna lossnade och den blev verkningslös! Nåja, den man har nu funkar utmärkt och i avlopp i köket och handfatet lät det SLURP så var det fritt och vattnet rinner som det ska! Greppförstärkaren ser och verkar robust och tålig och kommer garanterat bra till pass till den man avsett den för. Mikrofiber svamparna blir något senare kapitel och kanske man provar knästödet idag. Bra att ha ett reserv förutom det blå man haft något år eller två. Naturligtvis använder man inte knästödet alltjämt utan vid yttersta behov och främst på jobbet som lindring mot artros men hemma vill man helst slippa det. Mycket våld och ibland mord i städer, byar och samhällen och det har sin förklaring i folkvandringen och kollision mellan olika länders befolkning, mentalt trasiga av religioner och politik, födda med hat och krig. Finns inget som förvånar en längre.

    SvaraRadera