onsdag 30 december 2015

Nytt Akvarium nytt projekt...

God morgon!

Igår fick man ett litet akvarium på cirka 20 liter. Fyllde det med en mindre mängd vatten i badkaret främst för att se ifall det är tätt. Åkte förbi djuraffären och köpte en säck fin sand så att man får lämplig botten för eventuella arter eller om det blir växter. I nuläget är inget klart. Det blir antagligen som med akvarium 1, ett projekt på sikt. Har funderingar på krabbor men växter låter lockande att prova. 

Ska bli intressant att se ikväll ifall det håller tätt. Annars kan det gå att användas torrt som terrarium, vilket känns minst önskvärt. Som sagt det återstår att se...
 

1 kommentar:

  1. Det håller tätt för halkskyddet var inte fuktigt så det kan nog bli något inom en nära framtid. Gick till apoteket och löste ut mer medicin och därefter gick man, ryggvärk och trött efter dagens jobb, till djuraffären. Där köpte man 6 koppar barber och 4 Anentome Helena. De förstnämnda har man ingen som helst erfarenhet av men de är vackra och kommer säkert överens med de andra. Anentome Helena har man däremot bra erfarenhet av och när de Malaysiska sandsniglarna blir för många är de gulsvarta fint komplement. Har dock inte satt ner dem i något av akvarierna än utan de fick komma till lilla lådan där otalet Malaysiska var och fick ett litet "mål mat". Kommer inte ha dem heller i något av akvarierna utan kommer att ha dem i lådan.

    SvaraRadera