måndag 31 januari 2022

Allan Gycklaren

Tja, vad säger man?
Volymer av gömd och "arkiverad-utan- möjlighet-att-återfinna" data!
Monoklonala = konstgjorda. Bistånd snärjer in sig i trasslet! Naturens lag alltid bäst!

Allt klistras in från mobil därav omkastad ordning...ibland. Clanlydia.😂📱📲

Ljudbang Som Skapade Skriverier

I torsdags 27 januari flög 2 plan över byggnaden till arbetsplatsen, satt precis i vår matsal när det dunsade till likt att något kört in i byggnaden men fick sedermera veta orsaken. Såvitt man vet hände nog inget med byggnaden.
Den verkar i alla fall intakt, när inget syntes samma dag vilket var sista dag innan man drabbades av sjukdom (igen!)
20191130 såg det ut såhär på baksidan. Ordning med 2st adventsljusstakar! Sista året man ansvarade för lite tradition. Året därpå låg man på kardiologen för diagnos man drabbades av september samma år.
"Lånad" bild från nätet.

Cling-clang-clantiga-clåpare...zupp.

Dubbla Budskap likt dubbla måttstockar?

Föga förvånande att man möts av märkliga fånigheter på Internet! Eller vad sägs om
Detta var oktober 2020. Gäller 5 minuter i rampljuset även i sammanhang som dessa?
Hann fånga bilden sedan försvann det!
Det gäller samma gen från neandertalare! Märkligt hur samma gen tidigare kan orsaka svår Covid19 men plötsligt efter 2 år skyddar mot Covid19!?!? Snurrigt, osammanhängande och kaos. Lite som ett par år är röd flugsvamp giftig för att i nästa ögonblick bli en matsvamp! Utan censur får man citera norrbaggens boktitel HUR I Helvete ska ni ha det? Finns inga mellanting! Inga å ena sidan och å andra sidan. Det gör bara skepsis åt forskning, framsteg, studier och vetenskap! Kanske avsiktlig vilseledning är baktanke och grundtanke som pricken över i tillkommer uppdatering?
 Pandemier kommer att bli vanligare i framtiden. Hög konsumtion av gifter som alkohol i kombination med stillasittande i kombination med volym konsumtion av ultra processade livsmedel i kombination med gamla vanor hygienvård 2 gånger per vecka, 1 gång per vecka osv. Volym konsumtion av köttvarianter, mikrovågsvärmda grönsaker, baljväxter och konstgjorda drycker med kolsyra och kemiska sötningsmedel bidrar till dagens utvecklade varianter med grund i Covid19.
Proffsen i kaos skapande har lyckats och ser nu till att dra åt strypsnaran så att länder med eller utan praktisk möjlighet till återuppbyggnad och återupptagning av livet innan viruset tvingas jobba trippelt, sjukersättning successivt sänks medan skatter höjs, arbetsskatter sänks milt men märkbart när valåret är kommet för regering att vinna väljare att rösta på partiet. Cannabis.

söndag 30 januari 2022

Söndagkväll innan Läggdacks

Känns millimeter bättre av kilometer eller mil uppskattat. Husapotekets magra innehåll verkar göra viss nytta även om en del saknaa.
Tillsammans med Magnesium är universal tillskott som gynnar hela kroppen, kvacksalvare och VoFare hävdar motsatsen. Erfarenhet och kunskap ersätter kvacksalvares och VoFares villfarelser, myter och hyckleri!
Svaret är Bat out of hell och den vinklade blaskan struntar man blankt i. UB40 gjorde cover på rött rött vin original minns man inte så tillvida de inte avser svensk melodi med svenska artister? Framgåe inte. Mao Tse- Tom peng pung.
Med lyckat resultat samtliga patienter helt återställda efter 3-4 månader! Visste redan 2020 när man läste artikeln i alternativ media. Sa dock inget till någon när man själv är konsument av askorbinsyra risken kunde bli att det tog slut. Finns något annat oslagbart som funkar bäst tillsammans med askorbinsyra. Vad det är? En hemlighet får förbli. Cannabis.

Ingen Fanatism! Endast Reflektioner

Söndag 30 januari och man vaknade upp trots allt men känns ännu illa trots god frukost och kaffe, värk i kroppen och mycket slem samt hosta och öm i hjärttrakten. Som bäddat för kontakt med hälsocentralen och kanske få göra PCR test. Ska nog genomföra antigen test hemma för eventuell fastställande av något fastän man vet att Omikron inte syns.
Tyckte man läste skatter förra året, märklig vändning även om det inte drabbar anhörig så hårt känns det allt annat än bra!
Ja varför inte? Kris och katastrofal sådan är det bra när det finns initiativtagare!
Somliga punkter har man upplevt och i synnerhet senaste 5 dagar inklusive idag! Så nog är det Omikron eller Covid19 man bär på, helst inte både och även om det känns så.
Håmänn nästan 2000 smittade i länet.
1809 Fall är inte långt ifrån 2000 och det är bekräftade då är inte oanmälda och de som inte har möjligheten registrerade!
Hade man en Iphone (ajfån) hade det varit självklart. Misstänker att det inte funkis på Android kanske skulle skapa kaos, förvirring och att den "dog" Det vet man aldrig eller rättare sagt det vet man lika mycket om som avfallet/sjukdom man drabbades av i veckan. Har försökt åtgärda med "husapoteket" man har men pga diagnosen man har Dilaterad Kardiomyopati är det tungstyrt likt 10 ton frusen blötsnö forcera med Caterpillars skopa. Cannabis
Eller som här skotta fram bilen.

lördag 29 januari 2022

Saknar Den Mannen!

Errol Norstedt mer känd under annat namn. Undrar hur många 1000 tals låtar han hade skrivit ifall han hade levt nu?
Med all politisk turbulens och allt hyckleri, floskler, offerkoftor, myter och allt mellan himmel och jord bara i Sverige.
Har den och det är nog bland det sista utgiven 1999 sedan vacklade nog hälsan och 3 år senare gick han bort.
Man har mycket och det mesta av och med detta geni. Cannabis.

Helg och Sjuk

Var tvungen att sjukskriva igår när onsdag var ansträngande och torsdag minns man inte mycket av! Misstänker smittspridning på jobbet när 4 kollegor insjuknade under veckan som gick.
Dåligt klimat, 0% ventilation 0% syre tillsammans med ej täckta baljor smutsiga städmoppar, mikrofiberdukar, skytteltrafik av kollegor kommer lämnar och sändningar kommer med påskrifter paket vars leverantör kommer in osv.
Någon som listat ut vätskornas verkliga avsikt och funktioner? Teori: framtagen med avsikt att sprida åtskilliga varianter där kunskap om hur vätskor i människor fungerar. Snabbt framtagna, knappt kontrollersde än mindre flera års studier och förbättringar under utvecklingsprocess på minst 5 år för säkerställning av innehållet! Följt av 5 års studier kan ge ett väl genomgånget material med åtminstone 60-85%.
Senaste varianten Omikron sprider sig våldsammare och längre än vag jämförelse pudersnö på is och orkan 90 meter/s. Ansvariga vet samt visste vilka det nu är? Msn har personliga misstankar men stannar där. Cannabis.

fredag 28 januari 2022

Lite Humor på Kvällskvisten

Eller vad sägs om
Tala om floskler och röstfiske! Stolpskottet gjorde allt för att misslyckas och förnekade frekvent misstagen. Finns ingen nyvald statsminister som kan påbörja upprättandet millimeter för millimeter av landets allt! Lämna över rodret till kompetens och vilja istället men det finns sannolikt ingen som ens vill prova på att försöka.
Storm? På 5 meter/s imorgon lördag och 7 meter/s på söndag. Allt under 11 meter/s och isande vindar över -18°C är inga stormar! Naturligtvis finns väl de som social klaustrofobiskt måste ut i städer, byar och samhällen. De får väl göra så och dra på sig allsköns varianter och andra sjukdomar som influensor. Själv har man bostaden att vistas i och ensamhet finns ej när man har 4 akvarium att göra diverse åtgärder åt samt om ork finns trots sjukdom städa, våttorka golven från damm mm, stöka bort vad som behöver stökas bort så finns ingen som helst tid över till något annat. Cannabis.

Uppdatering (29/1 22)

Föga förvånande! Och det var 'det' allt handlade om absurditeter och granater!
Antagligen är man 1 i raden att bli lurad när man köpte 2st igår, nasal och saliv. Sistnämnda visade inget alls!!! Vätska i behållaren var gelé liknande = kvacksalveri, bluff och båg AB. Nåja, kan bli intressant till veckan 👀 ifall det blir något utslag alls. Curcummingo.

Idag Gäller det!

Eller rättare sagt kanske. Var på Kronans och köpte 2 sk antigentest. Pålitlighet? 5-10% blir att boka in tid för PCR även fastän man läst om dess opålitlighet är det tyvärr det enda att tillgå i dessa bistra tider!
Topsa i näsan. 5% pålitlighet.
Salivtest vars pålitlighet är 5-10%.

Mer kan man knappast göra själv. Blir att boka tid hos ohälsocentralen för PCR test för något skumt är det når man är sjuk 2 tillfällen på samma månad!

Diagnosen hjälper sannolikt till försämringar av hälsotillstånd man befinner sig i för närvarande. Sedan får man se. Senaste varianten visar inget på tester så hur skulle de då gå tillväga? Den sprider sig likt pudersnö i full storm och antagligen lär alla drabbas av den oavsett arbeta hemifrån, studera på distans, avlägsen bostad. Så länge vi tvingas in i samhället, tätbebyggelser vistas i samma lokal fler än 2 personer finns smittspridningen där som ödesavgörande överraskning! Cannabis.

Straffas Skolen De Drabbade!

Fredag hemna för sjukdom. Mycket slarv på busaar med munskydd!!! Städmaterial tvätt rena bakteriehärdarna! Syre 0% ventilation 0% tvättmaskiner tar allt syre! Sjuk för andra gången denna månad! Absurt så typiskt! Inget atr göra än att försöka kämpa på, psykfall med nattaktiviteter till grannar, mediciner ändrar sömnmönster. Nåja, den som överlever får väl se.
Föga förvånande läsning numera. Så många som möjligt smittade sedan återstår att se hur många som överlever då kommer sannolikt nästa dråpslag.
Spika igen fönster och dörrar hos dessa imbecilla hjärnskadade verklighetsflyktingar! De förtjänar det.
Finns inget kapital till sådant avfall! Avvecklas omedelbart! Ekonomi var, är och förblir katastrof då behövs inga bettleri fonder!
Tiggeri har aldrig varit nödvändigt!
Åt fanders med allas lika värde, existerar endast i Sverige!.
Exakt! Applåder och hyllningar till denna person. Cannabis.

torsdag 27 januari 2022

Planerat Likt Historiskt

Som det förefaller FM genom experiment med pandemin sedermera vätska injiceras i blodet.
Föga förvånande! Fler varianter att vänta. Tur för de som lämnade jordelivet år innan att slippa denna katastrof.
Som man vet rör det sig om föroreningar som tillsats om än i mikro proportioner för att inte avslöja det egentligen uppenbara!
Detta år är verkligheten! Tidigare 2 har knappt varit begynnelsen, nu ska allt försämras till förmån för bödlar och tillika myndigheter av grövsta absurditet!
Inte bara ett som flickan sa som blödde näsblod. När vax inbillning strax enligt låtsas myndigheter är genomförd kommer nästa ekonomiska utmaning mot befolkningen inflationen.
Hoppas skrället själv råkar ut för något tusen gånger vad den oskyldiga flickan råkade ut för. Då blir det sannolikt inga angenäma 5 minuter i rampljuset! Cannabis.

måndag 24 januari 2022

Intressanta Variationer

För de som kunde ha varit intresserade men man får väl hållas själv med mycket och det mesta.
Ingen behöver dödliga 5G! Naturligtvis var det vilseledande när prenumeration var ämnet detta lockbete!
Många är varianterna ungefär lika många som hävdar mild ofarlig andra yttrar dödligt farligt...fan tro'tt.
Coop tar 99 kr/test rent ocker med andra ord.
Mängda med andra ord. Föga förvånande när det är som det är.
Lite mer än "dom" uttrycker.
Låst artikel!