lördag 8 januari 2022

Protein - Eller Ej

Det kunde ha varit frågan. Råkade se reklam för just denna och letade i hyllan utan att finna den. Man har mycket små förhoppningar att hitta något alls i den Coop butiken! Sedan ombyggnationen har det blivit rena kaoset och liknar inte butiken för bara ett par år sedan.
Den är god den till vänster, smakar väldigt mycket, är krämig och god. Märkligt att man känner sig pigg och alert efter den medan innan kändes som seg trötthet och yrsel. Är det så att det som saknats och saknas varit och är protein? Får någon indikation från kroppen som signalerar att det finns behov med tanke på klarvakenheten som uppstår.  Visst kostar de en del men tänker sk proteinbar är dyra räcker visserligen länge men en sån bägare med utsökt protein glass är betydligt mer i mängd. Nu finns ju inte bägarna överallt heller så man får passa på där de finns. Vet sedan tidigare just denna bägare men hallon lakritssmak var givande, lugnande och lika dyr men det är ju så i detta år 2022 att inflationen smyger sig på.
Hög protein man köpte tidigare, i jakten på salt lakrits. Upptäckte vid hemkomst att det var protein glass. Den var supergod, lagom krämig och mycket smakfull även salt lakrits delen!😋

På grund av den sjukdom man har är det vissa ämnen som kroppen behöver tillföras när mediciner utgör hjälp men även biverkningar, man förlorar viktiga vitaminer, proteiner och mineraler samt mycket annat, upptäckte man med vätskeersättning som innehåller spårämnen som människor med dessa sjukdomar kräver!. Cannabis.

1 kommentar:

  1. Nej! Någon reklam för ett "vi vill bara bli populära så att vi kan profitera på olyckliga idioters behov av protein och onyttigt" företag gör man inte! Dessa är precis lika ignorant som åtskilliga e-handelsföretag som säljer produkter på Internet, vilseleder till mejladress och roffar åt sig kapitalet! När kunder efterfrågar leverans ignoreras de, mejl besvaras ej och hmellanhand faktureras när beställande kunder aldrig nås av produkter eller ens mejl! Tur att man slutat bry sig alls om dessa lyckoklöver som kund och på sk såsiala medieplattformar.

    SvaraRadera