söndag 23 januari 2022

Billig Livförsäkring - Nytt Par

Naturligtvis måste man förse sig med motsvarighet till bilars dubbdäck, halkskydd på skorna 👞. Det började sina i det personliga "förrådet/lagret" och då fick man lagom ett par nya i liknande modell som de från 2019 beställda Stabilisers Lite.
När man senvintern våren 2020 klev av bussen på parkeringsplats och förargligt upptäckte att en av Stabiliser Lite skyddet var kvar på bussen 😡. Det nya paret är rågummi med greppplåtarna i samma modell som Stabiliser Lite. Skillnaden är gummi istället för Stabiliser Lites tajta hållare! Samt storlek 46-49 så det funkar även till pråmarna man har privat. Många har halkat trots halkskydd pga det vilt blandade klimatet! Halka kan medföra fysiska skador, har man absolut otur kan ett fall medföra hjärnskador och i sämsta fall döden.

Upptäckte nyss att man sett fel på almanackan så glädjande är det mindre antal svältdagar och det är mer sällsynt att det landar mer rätt än mindre. För övrigt fortsatt söndag och strax utgång till affären. Cannabis.

Nerdatering
ingen höjdare hos dem! Imbecillt system när man tagit ut poäng i värdecheck. Borde bytas mot betala valfritt resterande belopp sparas på kortet för användning! Nu gäller: handla för exakt summa på värdecheck - helt tragiskt! Som Icas 25 kr värdecheck måste handla för exakt 25 kronor totalt imbecillt! Nåja, man fick ut vad man skulle men skyr komplikationer så nästa handling bajsar man i kortet och kör kontant utan slipp. Byt ut mot Lidl eller något liknande, inflationen äter nog upp de som överlever pandemin.

1 kommentar:

  1. När man var yngre (knappast tyngre!) kunde det vara blixthalka ibland på vintrar inte hade man halkskydd då inte behövde man heller då var man kortare och tillika mjukare i skelett och leder gjorde aldrig illa sig likt man gör numer. Sett åtskilliga människor under senaste tiden halka och för inte så länge sedan i våras halkade man på 1 övergångsställe i Umeå. Sådana är dubbelt så halkiga än asfalt och det blev fördömt kortare sjukskrivning och lönebortfall pga detta! Så from första halkan i höstas gäller halkskydd öå!

    SvaraRadera