onsdag 5 januari 2022

Saxat i Veckan

Frågan man ställer sig är händer allt detta verkligen i landet och utlandet? Mycket är för makabert för att ens fantiseras ihop.
Vad skulle poängen med destruktiva medel ha varit? Betala för att skadas.
Det tjafsas fram och tillbaka, inget konkret såsom det var förr i tiden!
Det är en del i det globala dårskap som pandemin skapat! De har C19 eller aldrig haft luktsinnet någonsin! Svårare är det inte att avfärda det hela.
Och bensin också. Bil får mao stå.
Borde så fortsätta OA så blir landet av med...nåja, låt fantasin flöda! Cannabis.

1 kommentar:

  1. Spioner finns överallt inte minst på Internet! Därför behåller man mycket med "stängd ventilation" Dvs mun. Borta är tiden när demokratin existerade! Det har åtskilliga människor fått erfara med anmälningar om HMF även där den inte ens existerat! Bötesbelopp sk straffföreläggande och annat till förmån för de som aldrig skulle fått komma in i landet. Med regering och riksdag likt patienter som rymt från akutpsyk kan föga annat förväntas. Även den personliga situationen är ohållbar när FK använder sig av byråkrati och arbetsgivare försöker sko sig på gratis jobb av de som vill och till viss del kan utföra arbetsmoment! Som grädde på moset finns tyvärr obekväma pissnödiga läkare på ohälsocentraler och sjukhus som glatt går socialstyrelsens ärenden...ja fy satan för hela katastrofen!

    SvaraRadera