onsdag 5 januari 2022

Litteratur mot tristess och monotoni

Tids nog när kapitalet kan komma att räcka kommer det att bli mer litteratur i bokformat. Så mycket annat känner man inte till när varken e-bok eller ljudböcker finns i den utsträckning man känner till.
Några av alla dem man gärna "mal" igenom i framtiden och de nedan
Mindler fanns förra året på glasmonter till busshållplatsers kurar. Billiga är somliga andra betydligt dyrare och tur att man inte behöver köpa alla intressanta.
När man äger något otal böcker varav minst 3-5 ännu är ej lästa. Man varvar logiskt.med tidsskrifter och naturligtvis mainstream media aom alternativ media för att vara såväl medveten om den verklighet vi lever i samt ha kännedom om special inriktningar och eventuellt speciell kunskap och därigenom känner man till vad alltför många skyddar sin personliga osäkerhet och avfärdar som konspirationer och teorier. Dessa arma imbecilla sk medmänniskor. Cannabis.

1 kommentar:

  1. Arbetsgivare hade skickat sk gåva där man kunde gå in på 1 webbplats och välja något av alternativen pocketböcker, delikatesser, tidskriftprenumeration och mer samt skänka till välgörenhet. Det blev sistnämnda till hjärt-lungfonden när man själv är drabbad. Hade någon av ovanstående böcker funnits hade självklart den valts! Nu var verkligheten en annan och gåvor känns mindre relevant när januari är en tung och lång utmaning och den månaden många även löntagare har det kärvt att få kapitalet att räcka till nästa ersättning.

    SvaraRadera