lördag 22 januari 2022

Helg Gapa Och Svälj

Helg slutligen och traditionellt eller sedvanligt rehabilitering av kropp och knopp efter veckans slit och tunga lyft, infört lite modifieringar som arbetsmiljö förbättringar på jobbet. När man var yngre som bsrn var man i stort väldigt vilseledd och gick med i det de i "Hufvudstaden" ska genomföra
Sedan vuxen ålder eller redan i tonåren hsr beslut fattats att sådant får de eventuella engagerade utföra tillsammans med eventuella kriminella som går med för stödets eller endast sällskapets skull. Där kommer sannolikt även motstånd att finnas liksom de som råkar befinna sig där av annan orsak. Må de ha det så trevligt och träffas, slåss eller vad de vill roa sig med.
Gynnsamt för egoismens kapitalism sämre för de lättlurade naiva. Oavsett vilka tester måste de skickas in och det kan ta tid innan svar, när det är så under utvecklat rent tekniskt får samtliga försäljningare behålla sina "kit" för då är det chitt eller shit med alltsammans. Nej, självtest där det avläses av provtagaren själv är det som gäller! Föga förvånande ifall man inte haft viruset eller flera av varianterna. Kvarstår gör dock någon sanning från "myndigheter".
Hjärtat har vi bara 1 av. Det bör man vara rädd om vilket man tyvärr inte varit! Därav dök diagnosen upp som förändrat livet och egna teorier har man alltid haft om allt möjligt så även de senaste årens utbrott och världsomskakande händelser som katastrofer. Förutom kännedom om vätskans beståndsdelar är detta skäl nog att låta bli såtillvida man inte inbillar sig att man hsr likt katten nio liv! 🐱 Cannabis.

2 kommentarer:

  1. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

    SvaraRadera
  2. Upphör dominering GOOGLE bajs! Jag är den ende här så lägg ner ert trams omedelbart!!!! INGA regler tack!!! Oavsett installationer avinstallationer SKALL allt förbli intakt.

    Föga förvånande att Blogger har 1000 tals övergivna bloggar, konton och annat när märkligheter bland paragrafer och mycket mer blockerar användare och mejladresser. Nej total omstrukturering som omvärdering av mycket som det mesta i annat fall förlorar ni märkbart antal användare till konkurrerande medieplattformar. Bara ett enkelt konstaterande.

    SvaraRadera