torsdag 20 januari 2022

Föga Förvånande i Denna Avfallsgrop!

Knappast det enda de mörkat men får trots allt kallas myndighet. Befolkningen är för feg, silverfats serverade imbecilla likt otillbörliga, otillräkneliga chefer som distriktchefer på statliga sk företag.
Tursamt nog är hela landet involverat och naturligtvis vet man långt mycket mer än åtskilliga och varannan. Den kännedom, kunskap och erfarenhet man besitter är det något strötal övriga som har. Resten är kompetent likt 250 åriga sombier som balsamerats för bevarande från en svunnen tid. Medveten om fruktan och skräck det sätter i de mindre bemedlade och dess likasinnade behåller man allt för sig själv. Cannabis.

1 kommentar:

  1. När man omges av mb och familj upphört existera lever man fortsatt som man gjort i flertalet situationer! Finns ej nödvändiga ursäkter (idiotiskt uttryck av klara idioter eller ytterst nano bemedlade!) Man böjer inget alls intet lillfinger nagel för dessa självupptagna utnyttjare av egoismen formade och tillika uppförande som de svinkoppor och träck de föddes likt! Permanent avslut och fortsatt eget liv gäller. Må de avlida så att man slipper veta av dem samtliga!

    SvaraRadera