söndag 30 januari 2022

Ingen Fanatism! Endast Reflektioner

Söndag 30 januari och man vaknade upp trots allt men känns ännu illa trots god frukost och kaffe, värk i kroppen och mycket slem samt hosta och öm i hjärttrakten. Som bäddat för kontakt med hälsocentralen och kanske få göra PCR test. Ska nog genomföra antigen test hemma för eventuell fastställande av något fastän man vet att Omikron inte syns.
Tyckte man läste skatter förra året, märklig vändning även om det inte drabbar anhörig så hårt känns det allt annat än bra!
Ja varför inte? Kris och katastrofal sådan är det bra när det finns initiativtagare!
Somliga punkter har man upplevt och i synnerhet senaste 5 dagar inklusive idag! Så nog är det Omikron eller Covid19 man bär på, helst inte både och även om det känns så.
Håmänn nästan 2000 smittade i länet.
1809 Fall är inte långt ifrån 2000 och det är bekräftade då är inte oanmälda och de som inte har möjligheten registrerade!
Hade man en Iphone (ajfån) hade det varit självklart. Misstänker att det inte funkis på Android kanske skulle skapa kaos, förvirring och att den "dog" Det vet man aldrig eller rättare sagt det vet man lika mycket om som avfallet/sjukdom man drabbades av i veckan. Har försökt åtgärda med "husapoteket" man har men pga diagnosen man har Dilaterad Kardiomyopati är det tungstyrt likt 10 ton frusen blötsnö forcera med Caterpillars skopa. Cannabis
Eller som här skotta fram bilen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar