lördag 8 januari 2022

Kyligt Ute Varmt Inne

Det märks väl längs golven att det inte är milt ute -20°C räcker till för att man inte går ut i onödan! När man har sjukdom man har. Köpte för åtskilliga år sedan sk konvektor element har till och från använt trots att man bor i lägenhet!
Det värmer bra trots sin lilla smidighet! Fastän man är medveten om dyrare el i år känns det relevant att ha värme i bostaden och människor generellt blir nog medveten om när snålheten bedrar visheten åtminstone gällande problem kontra lösning!
Två alternativ upp till tre. Steglös termostat är bra och känner av rumstemperatur vilket gör att det inte blir överhettat. Det går att värma på max men är inte nödvändigt då det inte är något gammalt hus man tvingas värma upp.
Märket finns kvar som talar om modell och annat viktigt. Även om man har värmeljus så värmer de mittemellan och inte golvet. Med gammal standard på bostaden 1990 talet och aldrig renoverad har mycket gjort sitt som fönster och dörrlister mm.

Sedan med åren och "såren" Dvs sjukdomar man drabbats av har gjort att kroppen blir kall, händer och fötter. Då är det gynnsamt med lagom värme. Cannabis.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar