måndag 31 januari 2022

Dubbla Budskap likt dubbla måttstockar?

Föga förvånande att man möts av märkliga fånigheter på Internet! Eller vad sägs om
Detta var oktober 2020. Gäller 5 minuter i rampljuset även i sammanhang som dessa?
Hann fånga bilden sedan försvann det!
Det gäller samma gen från neandertalare! Märkligt hur samma gen tidigare kan orsaka svår Covid19 men plötsligt efter 2 år skyddar mot Covid19!?!? Snurrigt, osammanhängande och kaos. Lite som ett par år är röd flugsvamp giftig för att i nästa ögonblick bli en matsvamp! Utan censur får man citera norrbaggens boktitel HUR I Helvete ska ni ha det? Finns inga mellanting! Inga å ena sidan och å andra sidan. Det gör bara skepsis åt forskning, framsteg, studier och vetenskap! Kanske avsiktlig vilseledning är baktanke och grundtanke som pricken över i tillkommer uppdatering?
 Pandemier kommer att bli vanligare i framtiden. Hög konsumtion av gifter som alkohol i kombination med stillasittande i kombination med volym konsumtion av ultra processade livsmedel i kombination med gamla vanor hygienvård 2 gånger per vecka, 1 gång per vecka osv. Volym konsumtion av köttvarianter, mikrovågsvärmda grönsaker, baljväxter och konstgjorda drycker med kolsyra och kemiska sötningsmedel bidrar till dagens utvecklade varianter med grund i Covid19.
Proffsen i kaos skapande har lyckats och ser nu till att dra åt strypsnaran så att länder med eller utan praktisk möjlighet till återuppbyggnad och återupptagning av livet innan viruset tvingas jobba trippelt, sjukersättning successivt sänks medan skatter höjs, arbetsskatter sänks milt men märkbart när valåret är kommet för regering att vinna väljare att rösta på partiet. Cannabis.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar