lördag 15 januari 2022

Äntligen Helg!

Veckan har likt sedvanligt varit till stor del tung och jobbig. Visst har man forcerat undan men kaos i logistiken har inneburit komplikationer och utmaningar. Saxat de två sista dagarna.
Vilket man visste och redan hade på känn som det heter. Får C hur det urartar om 6 månader ifall det helt rätt kunde krävas att de inte ska lägga sig i!
Föga förvånande när det genomförs utan munskydd och så många olika närvarande.
Information desinformation turerna är många och vitt skilda. Lär nog gå åt flanders med mycket och det mesta och hur länge det ska gå att klara sig som stå emot när man utsätts för omänskliga prövningar som försök till påverkan.
Mest sannolikt inte att man "tror" utan vet vilka men för den (efterblivna) befolkning som i landet måste upplysas kan det ju eventuellt vara något att ta fasta på.

Lördag och söndag går i rehabiliterings tecken när svin halka råder utomhus och kommuner tar 0% ansvar för åtgärder som bekämpning samt vindar viner hårt. Cannabis.

1 kommentar:

  1. Precis som september månad lär sannolikt januari månadsslut bli, skillnaden motför då är att det finns absolut ingen som helst ekonomisk säkerhet, buffert eller liknande. Beroende på ifall det blir att svälta för balans mot utgifter eller vad som händer och fötter? De rika blir oavsett rikare vad än idiotsvammel politiker yttrar för 5 minuter i rampljuset! "Folkvalda" VEM i helvete valde dessa stolpskott och bidragstagare mot noll gentjänster!?!? Absolut INTE undertecknad!👿

    SvaraRadera