fredag 28 januari 2022

Lite Humor på Kvällskvisten

Eller vad sägs om
Tala om floskler och röstfiske! Stolpskottet gjorde allt för att misslyckas och förnekade frekvent misstagen. Finns ingen nyvald statsminister som kan påbörja upprättandet millimeter för millimeter av landets allt! Lämna över rodret till kompetens och vilja istället men det finns sannolikt ingen som ens vill prova på att försöka.
Storm? På 5 meter/s imorgon lördag och 7 meter/s på söndag. Allt under 11 meter/s och isande vindar över -18°C är inga stormar! Naturligtvis finns väl de som social klaustrofobiskt måste ut i städer, byar och samhällen. De får väl göra så och dra på sig allsköns varianter och andra sjukdomar som influensor. Själv har man bostaden att vistas i och ensamhet finns ej när man har 4 akvarium att göra diverse åtgärder åt samt om ork finns trots sjukdom städa, våttorka golven från damm mm, stöka bort vad som behöver stökas bort så finns ingen som helst tid över till något annat. Cannabis.

Uppdatering (29/1 22)

Föga förvånande! Och det var 'det' allt handlade om absurditeter och granater!
Antagligen är man 1 i raden att bli lurad när man köpte 2st igår, nasal och saliv. Sistnämnda visade inget alls!!! Vätska i behållaren var gelé liknande = kvacksalveri, bluff och båg AB. Nåja, kan bli intressant till veckan 👀 ifall det blir något utslag alls. Curcummingo.

1 kommentar:

  1. Måndag kontakta hcentral för eventuell inlämning av agtest nasal sedan får man c ifall man drabbats av c19 eller Omikron(Macron?) och tvingas stanna hemma 1 tag. Det återstår att få bekräftat 👀

    SvaraRadera