onsdag 31 december 2014

Nyårsdikt utan smärtor, skador eller gikt

God afton!

Inte kunde man slita sig ifrån att göra något bra ännu bättre än bäst. Därför blir det en dikt eller vad det kallas rent akademiskt eller kemiskt eller något, ja vad än som där det kommer i alla fulla fall här.

Gott nytt år med en god kaffetår än mindre alkohol när det ändå är fåtalet människor som den varan tål. Glass i en skål för värmens skull vi elda med kol somliga djur kan mot kylan behöva svål andra någon tvål en fin fruktbål fyller några hål. Ta en tår nu när det är snart nytt år!


Så kan det bli och det blev det!. Varken mindre eller mer man är själv som läser inga fler.

tisdag 30 december 2014

Gott Nytt År!

God afton!

Så har snart ett år gått. 2014 har varit olikt många andra år på många sätt. Man har fått utföra varierande uppgifter i arbetet vilket gjort att man trivts och det med några mentalt funtade! Att man sedan tar större ansvar än många bidrar till ett bättre fungerande arbetsklimat. När det kommer till den skada som uppstod i slutet av november måste man gå tillbaka till arbetsmoment man genomfört som dock skulle ha undvikits. Det är märkligt vilken turbulens som tvingas uppstå på arbetet för att felaktiga chefer tillsätts utan baktanke på varaktighet, lämplighet och pålitlighet, många gånger rena stolpskotten!. Tyvärr har så också blivit med den s.k regering Sverige har. Tack och lov finns ett oppositionsparti av rätt kaliber!.

Man förblir sjukskriven ett tag till. Däremot är man på bättringsvägen som det heter, man har för avsikt att återvända till arbetet. Man får ta det försiktigare i början Vilket personligen är omöjligt men man tvingas att lyssna på kroppen. Något man aldrig brytt sig om tidigare! Då är det väl meningen att det ska behöva bli såhär.

Tanken bakom postningen är enkel, när man knappast vet ifall man postar något imorgon. Tyvärr kan man av olika skäl inte sammanfatta året som gått när man inte är den typ av person. Man lever från dag till dag och att minnas viktiga ting och händelser från januari till december är svårare för en enskild människa än för t ex media tidningar då dom är så många fler som minns varsitt specifika. Däremot minns man mycket annat och det är väl vad som kan räknas när det gäller.

Något man alltid minns är att det ALDRIG förekommit alkohol på julafton eller nyårsafton! Varför alkoholförtäring i samband med matintag? Sedan mängder mer alkohol och slockna innan tolvslaget. Är man däremot i gasen när man nått tolvslaget och kombinationen eld och fyrverkerier är det uppenbart olyckligt! Barndom och uppväxt kantades av 0% alkohol på dessa Barnens högtid och gemensam högtid. Därav har man köpt alkoholfritt och ingen skumpa! Inga fyrverkerier! Man har inte roligare, trevligare eller mer njutning än man själv gör det till.

GOTT NYTT ÅR! 2015 Alla besökare.

måndag 29 december 2014

Vinterland du sköna bortom all skröna!

God morgon!

Idag har vi -21℃ i samhället man bor i. Det blir att kolla upp en del saker idag samt se över de svävande ljuslyktorna man köpte för drygt 1-2 år sen. Fyrverkerier får andra stå för, det finns varken lust eller ekonomisk möjlighet nu. Sedan värnar man djur, natur, klimat och vegetation med ljuslyktorna. De brinner upp till slut och lämnar inget skräp efter sig som fyrverkerier gör.

Nej för närvarande väntar man MSM pulver från leverantör (om det nu kommer?) så man får prova och se ifall man uppnår resultat eller ej. Man är mer för naturläkemedel än läkemedelsindustrins kemikaliebomber. Även om naturläkemedel ibland kan vara dyrare kan man slippa biverkningar, magen mår bättre av naturliga läkemedel än det man köper på apoteket. Nåja, man får c om d under dagen som förlöper.

Väl mött! I naturläkemedlens och hälsokosters fantastiska värld! :D
--------------------------------------------------------------------------------------------
Uppdatering

Jodå klockan cirka 11:30  ringde en från posten på dörren och överlämnade (överräckte) ett paket, ett brev och en plastförseglad tidning Nya Tider! ÄNTLIGEN! som man väntat sedan man beställde produkten 18/12 men det hade man ju förberett sig på att under jul kan det ta tid. Så fick man slutligen produkten med en gratis bonus vilket man naturligtvis tackar för även om den går till annan familjemedlem Omega 3 kapslar. MSM står för Metyl-Sulfonyl- Metan och på ren svenska blir det Organiskt Svavel. Man har hört talas om produkten på nätet då den ska vara bra mot allergi, ledbesvär, återväxt av håret samt återfettning av huden. Samtliga har man/lider man av. Allergi har man, ledbesvär ja knäet! men även andra leder, återväxt av håret då hjässan inte har många strån kvar, återfettning av huden jo det kan ju vara något även det.

Skillnaden mellan en själv och många andra är att man inte blir katastrofalt missnöjd om produkten INTE funkar på något sätt, då har man ju i alla fall provat! Lika lite missnöjd blir man om produkten inte bifaller ALLA olika områden som skulle varit bra att få åtgärdade! Det rör sig trots allt om ett KOSTTILLSKOTT och ska betraktas som det naturläkemedel det är! Varken Hokus Pokus eller andra fenomen ingår, Naturläkemedel har man provat för och de har visat sig funka! Så hos en själv råder inga som helst tvivel om det.

När det kommer till Kolloidalt Silver ska även det framledes provas. Sedan är det skönt att det är kväll och man känner sig PIGG motför igår kväll!. Vad nu det beror på?

söndag 28 december 2014

Från Helg till Vardag...

Så var man inne i samma störiga tidsperiod som andra kvällar. Så tragiskt att omvärlden till viss del består av dryga stolpskott exakt som svetsaren fackförhandlaren den falske och den lika falska alliansen som borde buras in i tigerburen på Skansen, ingen av dem är skamsen men vad har tigrar gjort för ont att tvingas tugga skämt förgiftat kadaver man inte ens ger åt komodo varaner.

Nåja eller som för somliga nojja. Imorgon är en annan dag, om än måndag. Blir det svalt som idag månntro? Hoppas inte, då tveksamheten är stor att det kan bli gjort lika mycket som idag.
Väl...mött! I vilket fall som helst.

lördag 27 december 2014

Kreativa handlingar ger oväntat resultat!

God morgon!

Anledningen att man skriver det är att nästan oavsett tid på dygnet man lägger sig, vaknar man tidigt. Kroppen är inställd på det och då blir det så. Idag Lördag har man fullt upp ett tag (timmar) när man kopierar gamla CD-R skivor med gammal data till den externa hårddisken. Därefter kasseras skivorna för att somliga knappt är läsbara för CD/DVD enheten. Sedan får man leta och söka igenom vad man finner och vet att en del är oväntat.

Väl mött! I Datorers obegränsade värld.
............................................................
Uppdatering

Klockan 10:30 stod Pajasen och bödel diktatorerna och utlyste den absoluta diktaturen under Sveriges historia. Det svenska folket har helt blivit förda bortom all levnadsrätt och intvingade i en diktatur vi alla hoppas, vill och ska strida för: SD måste avsätta minoritetsregering och hela alliansen för att den sanna demokratin skall genomstyrka alla former av imbecill förvirring och på detta sätt krossa allt motstånd till förmån för ett Sverige i total trygghet, socialt ekonomiskt och försvarsmässigt!

fredag 26 december 2014

Annandag är en annan dag

God morgon!

Ibland förvånas man i olika situationer. I måndags när man var på MM Överskott på Västerslätt i ÖoB:s gamla lokal fann man en hel del att köpa, till det egna hushållet men även annat. Tre liter Dingoo Cola, nostalgica Nummerplåtar och plåtskyltar till bra priser. Den butiken är väl värd besöket. Vad man blir glatt överraskad av är de ej fastlåsta kundvagnarna. En del liknande varor liknar ÖoB, däremot är det en hel del som skiljer butikerna åt, varumässigt.

Tänkvärd text på kapsylen till en god och läskande dryck.
Som tidigare nämnts blir det att hålla tillbaka onödiga utgifter då en tung månad är i antågande, Januari. Sedan blire nog tunt i kontot när man varit sjukskriven hela december månad. Så mellandagsreor får vara, oavsett hur bra priserna än är!.

onsdag 24 december 2014

God Jul önskar Snubben snögubben

Om detta må vi berätta. Den dag när barn får ha kul har namnet jul. Vakna, klä sig, äta julegröt Kalle hälsar julen välkommen med sitt varma program. Julmiddag är vad som vankas därnäst under kvällen vankas knäck, konfekt, nötter och kanske choklad Barnen i centrum alla äro glad. Vid julegranen ligger små, mellanstora och stora paket vad de innehålla endast tomten vet. Sent om sider vad tiden lider, avsluta för att julaftons frid och fröjd avnjuta väldigt få är olyckliga de flesta äro nöjd.

tisdag 23 december 2014

I ljuset och värmen av julefrid

Något att åtnjuta, en stund i harmonisk frid bort från jäkt och stress och vardag i denna magiska tid.

söndag 21 december 2014

Vännäsby för över 50 år sedan

God afton!

Mörkret har lagt sig över stad och by, gatlyktors sken och husens elektriska ljus är det enda som belyser ögats vy. Vit äro snö så klar och fin ger människor harmoni istället för lidandets pin.

Igår gjorde man annat lik dess förbannat. Laddade upp en mängd äldre bilder från gamla papperskort. Några som dock endast finns här är de som man närmast håller tjär. De bilder två i enslig vrå näst som allra sist men ack vad trevligt för medelålders och gamla javisst!

lördag 20 december 2014

Ljuvlig Harmonisk är den Stundande tid av positivt ljus!

God morgon!

En lördag som denna har man inte upplevt på skapligt länge. När allt mer eller mindre, oftast det andra nämnda, varit positivt och väderleken varit som en medspelare i det hela har tillvaron oavsett om man jobbar eller som en annan är sjukskriven varit mindre angenäm ibland smått uppgiven. Allt regn, grått och fuktigt i dagsljus som blivit kolsvart mörker alldeles för tidigt så känns inte alltid humöret att vara på topp.

 
Det vita guldet, som snöröjare och plogbilar, väghyvlar och andra pratar om har till större del lyst med sin frånvaro med undantag av lite snöande nu, lite mer snöande då och när det kommit en mängd så slår vädret om och regn gör snön till slask, sedan blir slasket till is och blixthalka. Den typen av vinter är man mer än trött på, såsom förra vintern dä regnet strilade både jul som nyårsafton! Det känns för uruselt i hela kroppen och själen.

NU däremot har vi fått en fin mängd snö och det håller i sig förhoppningsvis bortom nyår så att man kommer in i de traditionella "gängorna" och att knäet blir åtminstone skapligt bra, tillräckligt för att man kan börja jobba igen. När det blir mycket åt ett håll är det oftast för att det är för lite närvarande. Det har man varit med om och upplevt tidigare. Oavsett gruvar man sig aldrig för att återvända till jobbet.

 
Det ser härligt ut med den vita snön på bilder som dessa, och klimater ser skönt ut. Lagom är -5 - -10 grader så håller sig det hela i shack. Sedan får man se hur det blir med det mesta framöver, det blir en jul och nyår liknande år 2010, då man tråkigt och oturligt nog fick en s.k. "Sedlighetsbot" då reglerna var annorlunda än idag och det året var relativt turbulent med förändringar motgångar, motgångar och ännu mer motgångar å arbetets vägnar. Tack och Lov! fanns både fritid och helger så att man orkade med och återladdade batterierna. Bittert var det dock.
 
Talgoxar, Blåmesar, Pilfinkar och en del sidensvansar söker mat och visst är man djurvän och värnar om dem, så man har satt ut på balkongen olika talgbollshängare med talgbollar och ställt ut ett fat med fröblandning så att de får det de ska ha i sina små kroppar. Det är njutfullt att se dessa småfåglar. Dessutom brukar man ibland höra hackspetten och en del andra fåglar när man beger sig ut på promenader längs älvsspåret. Bilen får stå i garaget till måndag då det blir att frakta bort gamla tjock-tv:n till återvinningen och andra göromål.

Väl Mött! Lördag 20 december 2014. Alla helgavnjutare och andra harmoniska människor med skarpsinnet i behåll.


PS: Somliga bilder är lånade då man inte erhöll alla bilder egna. Adresser kommer man inte ihåg av naturliga skäl. När man är ensam om att skriva på, läsa och besöka denna blogg så spelar det mindre roll. Och man hoppas inte alltför många "halkar" in på den i onödan!.

fredag 19 december 2014

Två utmärkta julklappar - innan jul!

God förmiddag! Fredag 19 december 2014

Igår kväll kom man över en positiv "julklapp" till en själv. En platt-TV som de kallar det. Inte för att man tittar nämnvärt på TV, trots att man betalar radiotjänst för det! Men vad det rör sig om per definition är enkelt uttryckt - en uppdatering i utvecklingens spår!

När den äldsta tjock-tv'n på 33" tum kvadratformat man köpte 1996  lade av ungefär 2009, genom att bildröret gav upp, gjorde man sig kvitt den. Återvinningen fick ta hand om den. Sedan lånade man en 25" tums TV något år men kände att man ville ha en egen! Retur Centrum hade en lämplig 28" tums äldre modell. Den har fått duga framtill nu då bilden rullar när man slår på DVD recordern samt instabilitet när man inte har DVD recordern på. Det var dags för något annat.

Sagt och gjort fick man hem den "nya" igår kväll och imorse gjorde man slag i saken och kopplade ur som lyfte bort 28" tummaren, dammsög och gjorde ren TV racketet och placerade samt kopplade in den "nya" enheten (TV). Så blev det, sedan får man justera kanaler så att de hamnar rätt, men det blir en senare uppgift.

Väl mött! I den digitala drummel världen av tekniknördar och enstöringar, gott folk.

torsdag 18 december 2014

När vansinnets utsvävningar äro obegränsade

Ibland finns för många stolpskott för att man ska orka bestrida dem alla! När allt tycks verka vara botten nådd syns en glimt av strålande ljus och även om situationer kan upplevas påfrestande och outhärdliga förväxlas allt i en hast och lyckan är vunnen och återbördad till dess rättmätige ägare.

Avveckla P bolagen som missbrukar tolkning av lagar!

Tacka fan för att man åkte på en p bot. Förvisso låg men man hoppas dessa parasiter blir arbetslösa och deras privatliv utplånas i en absurt katastrofalt släkttragedi där hela dess släkt utplånas. Dödsstraff är lämpligt åt dem alla!

onsdag 17 december 2014

Trötthet av dumheter och politik!

Läste något hur USA ställt kalender ordning med månad-dag-år. Ja vad är annat att förvänta sig ifrån dubbelmoralens, stolpskottens, vansinnets och miljöbrottens förlovade land !?!?.

Otroligt hur gammelmedia kan vinkla till sin fördel när de redan  innan är fientliga stolpskott utan nämnvärd påverkan på verkliga folk som redan vet vilka de är!

Att politiker svamlar i sin enfald är inget nytt. När detta blir felvinklat som det alltid blir när gammelmedia skriver något är äldre än världshistorien! I Sverige har bölden av AIDS vuxit från introduktion år 1970 framtill idag, men från och med 1989-90 skedde tydliga förändringar där den verkliga demokratin stod i skottlinjen för mentalsjuka politikers och myndigheters framfart och tyvärr har media lyckats vämjeligt påverka först i sina egna led därefter politiska partier, rättsväsendet, rättssamhället och under tiden spridit sin gödsel till redan olyckliga men ack så nyhetstörstande medmänniskor i vårt land.
 Tack o lov! Finns alternativ media som framför allt är sanningsenliga men även variationsbefattade och det ser man med främsta fördel!.

Det är märkligt att ALLT sötas med antingen Aspartam såsom läskedrycker, livsmedel med mera samt druvsocker och det senaste på tapeten Stevia. Själv uppskattar man en produkt som likt Stevia är en NATUR produkt. AGAVE sirap är så bra ett sötningsmedel kan bli! Enligt högst personlig bedömning. Man har provat den i olika mängder i Te, Kaffe, till livsmedel såsom våfflor, pannkakor och funnit att någon supersötma har man varken upplevt eller kroppen reagerat på!

Som med Stevia har AGAVE sirap lågt blodsockerindex vilket gör den utmärkt för diabetiker typ 2 att använda. Det har man själv, och det är en av anledningarna att man söker efter sockerersättning för INGEN människa som inte är självförnekare kan påstå att den inte ibland behöver lite sött!

                          Klicka på (tumma i smartphone/Android) bilden så kan texten läsas!

Väl Mött! Onsdag 17 december och allt är som det ska (än så länge). Gott folk som skiljer gammelmedial lögn från sannmedial verklighet!.

tisdag 16 december 2014

Bra butiker försvinner fort

Bra butiker försvinner för att intresset svalnar. Tråkigt, butiker man uppskattar och som har sånt man ofta letar efter. Snåljåpen var bra men försvann saknad av många då det fanns mycket till fantastiska prislappar!

Tassen AB godisråttan var en kortvarig butik som satsade främst på djurfoder först sedan möblerades om till mycket annat som liknade gamla sega råttan men vissa skillnader. Den fanns även den en kortare period.

Klart man måste äta! Bra med mat.

Jula utomhustimer funkar utmärkt, upptäckte att man hade likadan i garaget. Kan vara bra att ha!

söndag 14 december 2014

Tyckande Tänkande...Agerande och Resultat!

Imorgon blir det besiktning av bilen. Bra att få det ur världen. Sedan blir det en sväng förbi arbetet och lämna kopior på vad man fick i fredags med posten. Sämre att man inte fick det i onsdags då hade man kunnat ta med och gjort bort det ärendet på torsdag när man hade röntgen, busskortets sista giltighetsdag var dessutom i torsdags. Men men nu passar det rätt bra med morgondagen när man ändå har annat ärende dit.
Idag har man tagit fram ljushållare, ljusstake för levande ljus (vacker sådan!) Samt sett över julpynt som man har. Denna jul och nyår blir ytterst sparsmakad då ekonomin lät bli tillräckligt ansträngd pga sjukskrivning orsakat av höger knä.

När man läser lokala blaskan orkar man sällan läsa politiska saker, de läser man hellre i pappersformat som man prenumererar på samt naturligtvis de korrekta pik sajterna på Internet. Påklistrat hat tycks finnas överallt så också i stan. Mindre bemedlade snorungar framtidslösa, vänsterfascister gör sig hörda på sopansamling för likasinnade. De gör bäst i att stanna i denna fascisthåla! Utanför törs de inte yttra något. Bort med trångsynta socialister, moderater, centerpartister, Folkpartister, kristdemokrater och annat onödigt. Bannlys Miljöpartiet, flummigt initiativ och Vänsterpartiet!

Sedan finns ett parti, det enda tillförlitliga. Segrar om folket återfår hjärnorna, vill säga.
Söndag solens och den svenska värmens dag, JAVISST!

När inget är som det va är dock en del som det ska

Uppe med tuppen nallen i hallen. Inga är ful alla är dum när det är jul samlas alla i ett rum. Fina vykort fann man på Antik Botnia Modärn undrar om namnet innehåller metall, organ, diverse ämnen, rustik och järn? stil och finess viss sekretess något av ett äss med gäss men...spårade inte det ur ja tiden, sporvagn i svampskogen och silverrovan vilken tur.

Det vet man aldrig så säkert och korrekt men att vakna i tid utgör inget lid man hinner allt och massor därtill vilket aldrig kan vara annat än perfekt.

Det har varken brunnit eller blivit fel trots allt funkar mycket med av solkraft förnyelsebar el. Allt är inte så enkelt som man kan tro, men luta er tillbaka tjuvkika gärna här läs i lugn och ro.
Ha en skön söndag 14 december 2014. Sverigevänner i allt Svenskt!.

lördag 13 december 2014

Återblick: tygmärken

13 December 2014

God morgon!

Välkommen till en stund denna lördag 13 december 2014. Lucia som det väl också är. Något man haft, det första på 1970 talet, är tygmärken. Man minns att det var ett enkelt med motivet en motorcyklist liknande Peter Fonda i rött mot vit bakgrund och lika röd kvadrat som utgjorde ramen på märket.

Det fanns en hel del olika motiv och syskon hade en del andra motiv. På 1980 talet fanns en uppsjö av både tygmärken och plåtknappar. Tygmärkenas dimensioner varierade och t.o.m. ryggtavlor fanns att köpa. Oftast var det i den regerande musikstilen "Metal" som tygmärken och ryggtavlorna var utformade och broderade som tryckta.

Minns att man köpte många av kompisar, begagnade. Dock var det aldrig fel eller defekt på dem, ja tygmärkena alltså. På marknader köpte man plåtknappar, tygmärken och ryggtavlor.
Man minns än idag den första, och enda man köpte där och då. Venom "welcome to Hell" med samma symbol som skivans konvolut. Den jackan hade plåtknappar, tygmärken och ryggtavlan som fullbordade vad man gillade. Man försökte sprätta loss den när jackan skulle kastas. Det lyckades inte alls, så med bitterhet och besvikelse fick den följa med till soporna.

En del tygmärken lyckades man dock "rädda" och har kvar än idag! Dessa är cirka 30 år gamla och pryder en sovrumsvägg tillsammans med en ryggtavla och tygposters som aldrig kommer att hamna på någon jacka alls! De gör sig bäst på väggen.

I slutet av 1990 talet fann man de, personligen, klassiska tygmärkena, ryggtavlorna och köpte några av dem. De pryder andra väggar i hemmet. Har tankar åt att sprätta loss från en jacka ett flertal tygmärken och ryggtavlan så att man kan bevara dem i bättre skick än på en jacka!
År 2006 fick man för sig att beställa otalet vackra tygmärken som man sedermera fick för sig att sy fast på en lämplig jacka. Med åren har det blivit jobbigt att ha den då man inte uppskattar att folk glor som de gör, man får tillräckligt med uppmärksamhet ändå. Det är en delvis orsak att man fattat beslut om att sprätta loss de märken som inte är aktuella, av olika orsaker. Plåtknappar har man haft åtskilligt av och vet att man skänkt bort en del av dem allt eftersom intresset för olika band (främst metal) som man slutat lyssna på. Även dessa har fått lämpligare plats hemma än på nån jacka.

Uppdatering  (10:33)

Tygmärkena och ryggtavlan är sprättad loss och uppsatta på väggen. Klart är att de passar bäst på väggen sämst på jackan! Det blev smärre hål i jackan pga miss med sprättarkniven. Köpte några märken i somras då man köpte dragkedjan till en arbetsjacka de kan komma väl till pass nu, även om jackan är en identisk med en annan man har. Man har kommit till slutsatsen att musik tygmärken och ryggtavlor får sitta hemma i tryggt förvar mot väta, sol och vind.

fredag 12 december 2014

allt i allting monolog och en del trevlig musik mitt i alltet!

Fredag och vad ska då ske tro? Ja, det blir väl något i alla fall. Det ska bli intressant att höra vad röntgen säger läkaren, ifall det är helt osynbart vad som rör sig i knäet. Ryggen känns skaplig men hur länge? Det får man se. Tragiskt detta då den ekonomiska situationen lär se katastrofal ut i Januari. Även om man inte kommer att spendera några summor under december som innehåller både Julafton och Nyårsafton.

De Pink Floyd Album man tyvärr glömde, om än temporärt, namnen på var ju "The Piper at the Gates of Dawn" och "A Saucer Full Of Secrets", Hur kunde man missa detta? 





Man får skylla på nuvarande situation och att man förändras som person och det är ett måste för annars hamnar man lätt i den utbredda och i många fall omfattande "Psykisk Ohälsa" och det har man ju redan haft då man både år 2005 och 2008 gick in i väggen.

År 2005 var man väldigt nära mental kollaps då arbetsuppgifter blev stressiga och tiden inte ville räcka till. År 2008, i november, åkte man först på förkylning sedan var det något som inte stämde med kroppen. Den sa ifrån och det var bara att lyda. Under hela hösten 2013 till hösten 2014 har man knappt haft sjukfrånvaro, om inte annat en betydligt lägre sjukfrånvaro än tidigare år med start 2012. Detta beror sannolikt på katastrofala förändringar och jobb som går upp och ner i nivå. Vet inte vilken annan förklaring som kan göra sig gällande. Höger knä har sagt ifrån och verkar funka skapligt med ett bra knästöd som man köpte på Jula i slutet av november. Utan detta hade det nog varit långt värre.

Sjukgymnasten menade på att ledbesvär i olika kroppsdelar var något som kunde vara. Själv anser man att det mest troligt är fantasi. Visste denne att man lyft, styrt och hanterat tonvis av olika uppgifter med armar och ben hade den nog haft annat att säga! För så är det: Ris, Grus, Betong klumpar, Trästockar, Blytunga av jord och annat säckar med mera med mera. Många gånger har man ersatt en till två personer med sig själv å arbetets vägnar till förmån för företaget men för en själv endast slit och lidande och varken utökad tjänstegrad eller inkomst!!! FY FAN!

Nåja, slutet gott allting...vått? nja, det kändes bittert ett tag men man måste gå vidare och det har man gjort då man trots allt har fått en bra utbildning och fick gå en kurs samt fått möjlighet att avancera en aning. Detta tack vare en BRA person som fanns på jobbet 2013/14
och sedan har det rullat på.

Nix, dags att avrunda det hela med det som blivit traditionellt.

Väl Mött! Alla verkliga människor med uppriktighet och sanningsenliga!.

torsdag 11 december 2014

Röntgen väntan bra Magazine!

Så åkte man iväg i morse. Samma tid som när man åkte till jobbet. Med halkan i tanken vill man hellre vara i tid. Det var man med råge! 1,5 timme innan utsatt tid. Efter röntgen tog man lokalbussen ner, kollade upp avgångstid för länsbussen. Det sämsta var att man fick en tilltagande ryggvärk i ländryggen över hela, den lider man en del av just nu men för att gå vidare till vad som tidigare idag skedde så får man läsa vidare!
Gjorde undantaget, att köpa både Mojo Magazine och Classic Rock Magazine, på ockerbyrån. Uncut hade special upplaga Paul McCartney för 108kr. Nä, den fick vara då man inte bryr sig så om Beatles eller McCartney. Sedan är inte den personliga ekonomi situationen på topp.
Bägge Magazinen ser ut att vara bra, underhållande som intressant läsning. De/den som är musikintresserade av klassiska bands utveckling och svunna tidsepoker med medlemmar som fortfarande är i livet rekommenderar man dessa bägge Magazine samt även emellanåt Uncut.
I övrigt får man även den aktuella och intressanta tidskriften Modern Psykologi som man fick månadens nummer av igår samt den i många fall intressanta och innehållsrika veckotidningen Nya Tider. Så nu har man en hel del att läsa, en del skön musik att lyssna på. Det tackar man för!