torsdag 31 mars 2016

?

God morgon!

Svårt det där med att sätta en lämplig rubrik eller titel innan man hunnit skriva något alls. Nu har man använt solar laddaren ett par dagar och enligt beskrivningen tar laddning manuellt 4-6 timmar laddar man genom solljuset tar det 20-40 timmar beroende på mängden sol. Enheten får inte utsättas för mer än +45 grader. Så någon fantastisk pryl är det inte frågan om utan snarare ett komplement till ordinarie laddare för Androider två stycken. 

Ringnyckelsatsen är ännu osprättad då den ligger i skuffen på bilen. Hamburgergrillen finns i tidigare inlägg och än verkar sjukdom inte vilja släppa eller ens mildras, det känns upp och ner för naturligtvis vill man kunna jobba igen. Det blir att fortsätta titta på skiva 2 från boxen och göra uppföljande utvärdering.

Väl mött! I hyckleriets förtrollande land där personliga självklarheter för myndigheter är nya fenomen och okända företeelser medan mystiska händelser inte existerar i deras lilla begränsade bubbla.

onsdag 30 mars 2016

Vad som viktigt är!

God dag!

Fick veckans nummer av Nya Tider där det står massor av intressanta artiklar och reportage men den är väldigt blandad och innehåller förutom reportage och artiklar även tips på maträtter, efterrätter, desserter, vitaminer och när det kommer till just vitamin och kosttillskott är det D- vitamin som finns som kosttillskott. Man har provat många tillskott och i möjligaste mån preparerar man sig med både KS och MSM samt blåbärspiĺler vilket gör bra för synen och däremellan en guling som innehåller glukosamin. Bilder talar ibland mer eller bättre än ord.

När man tar medicin för diabetes behövs komplement ifråga om det man provar sig fram med. När värk är som värst i kroppen tar man receptfria preparat för att mildra smärtan och sannolikt gör även dessa att kosttillskott påverkas negativt. Därför tar man värkpreparat endast i yttersta nödfall samt för att de inte ska bli verkningslösa. Som det skrivits någonstans fyller man på reserver i kroppen så man slipper bli alltför ofta sjuk eller sliten. Varför man blev det nu beror på att man aldrig hann fylla på innan och att man trodde att de ansvariga på jobbet löst problem grundligt och minutiöst men det var lika självskrivet som dagens ljus och nattens mörker att de var helt oförberedda och man fick bli lidande för det hela!

Nåja, nu fyller man på för kommande veckor och försöker att återhämta sig så att kroppen och knoppen ska kunna samarbeta likt tidigare.

Än så länge...

tisdag 29 mars 2016

DVD Film...och hälsan

God dag!

DVD boxen Worldwar II collection vol.2 innehåller 13 skivor och verkar på utformning chysst. Ska bli intressant att se ifall man lyckas få tag på volym 1 i framtiden eller om den är sluttillverkad. I en medföljande folder finns både volym 1 och 2 men även Ultimate collection på 26 skivor. Inte för att man är speciellt imponerad av gigantiska boxar när de tar mycket utrymme i filmhyllan men man får väl göra någon omplacering  (som vanligt) och när möjlighet infinner sig kan man få in ett hyllplan till. Kanske skulle haft en bredare bokhylla så att man får plats med mer så slapp man fixa ett hyllplan till. Man får se hur man gör.

måndag 28 mars 2016

Gjort är gjort

God dag!

Skönt med ledighet även om den säkert är straffbar. Har hunnit tvätta kläder, golv och provat hamburgergrillen. Den funkar och igår slocknade man strax runt 14 och var nästan medvetslös fram till 22:04 och det har sina naturliga förklaringar! Provade även Tassimo Suchard en chokladdryck helt okej men te och choklad är inte standard utan kaffe och det har man nu även om man gärna sett att butiker haft Carte Noire aromatique  och Petit-dejauner classic istället för all annan odrickbar smörja! Naturligtvis ser butiker endast försäljningssiffror och inte verklighet därav kan man ge kall för uttrycket "här idag borta imorgon" och så är ju verkligheten! Snart får man väl säga adjö till Tassimo och åter brygga kaffe manuellt eller beställa sorter som inte finns någonstans i länet. Då ska de inte klaga på att man upphört handla lokalt!!!

Trist allt som händer och sker i landet Zoo och utomlands men när hyckleriet står på topp och avsikten är att européer ska offras till priset av kapitalet får allt ske obehindrat och de allra flesta v e t vilka som är de ansvariga men dessa slår ifrån sig allt ansvar och beskyller grupper de har affärer med! Det tackar vi alternativ media för dess grundliga källfakta utan avfallsmedias förfalskningar och frekventa mörkläggningar.

Slut i rutan för denna gång. På återseende.

söndag 27 mars 2016

Söndag eller sömndag...

God dag!

Man fick så tag på en sort man köpt tidigare och den är bra. Laptop kylaren funkar sådär blått ljus under i alla fall. Såg första delen av klassikern Raskens för en stund sen. Trist att de inte tar hem den i lokala butiken.

lördag 26 mars 2016

Helgjobb och frihet

God dag!

Klar med första dagen jobb andra helgen i rad. Tänkte först åka till djuraffären men när det inte behövs åkte man vidare till media Markt för inköp av Tassimo kapslar som inte finns i ordinarie affär. Det blev i slutet en laptop cooler då den gamla Belkin mest rasslar och lever om därefter blev det två klassiker DVD film samt sist av allt en hamburger grill som man även kan grilla smörgås och ett som annat. Sedan är det tänkt att en del av pengarna ska räcka till medicin påfyllnad och den brukar inte vara så blodig.

Den som lever får se, som de brukar säga .

fredag 25 mars 2016

När allt är i katastrofens ordning

God morgon!

Läste att mord skett på asylboende och nu bråk med knivar inblandade. Alla bråk som allt annat våldtäkter mot barn, bränder där asylanter själva satt eld på anläggningar, konfrontationer mot varandra, svenska medborgare, inbrott, personrån, misshandel, butiksrån, butiksstölder, stenkastning mot utryckningspersonal, polis förblir det land statsminister, regering, allians med bihang skapat och iscensatt för att väcka svenska folket till "det nya spännande Sverige" och välkomnar a l l a kulturer i tron och naiviteten att de ska sluta fred med varandra!

Storfinans, affärer, korruption, intäkter och biljoner skattekronor att stoppa i sina valv är allt det handlar om. Den som inte insett det eller vägrat är de gamla, naiva och extremister som kommunister.

Europa erbjuder istället för stoppar, därmed har landet invaderats och pga tidigare generationer studenter, migranter och papperslösa som illegala har ankommande nu sina landsmän i rådande maktpositioner som kan och konfronterar landets myndigheter tills de har arméer av sina länders befolkning. Därefter är konsekvenserna lätt uträknade.

torsdag 24 mars 2016

Allt till nytta

God afton!

I förmiddags åkte man och handlade lite. Främst komplement till frukost och en del andra livsmedel. Fann där emellan lite nyttoprylar som power bank solenergi laddaren, en blocknyckelsats plus en typ av hylla ja en radiostyrd bil i en burk som man sett tidigare och i en annan butik fönstertvätt samt något användbart till arbetsplatsen.

Bra att man fick tag på tobak så det räcker. Blocknyckelsatsen är komplement i verktygslådan så att man slipper ta om grepp när man ska använda dem. Hyllan köpte man för att den var billig den kan bli en lämplig present till någon. En torksnurra till någon som behöver den. Ja, hur man än ser det kan det vara bra att ha en slant på kant och man behöver inte mycket mer.
Så...ja.

Uppdatering

Solenergiladdaren funkar liksom micro RC bilen och fönstertvätt är fantastisk! Provade den på badrummets speglar och den blir en garanterad succé åtminstone för en själv! Blocknyckelsatsen funkar säkert utmärkt dessutom har man betydligt mer verktyg i verktygslådan bl a de fyra i satsen super greppet och den är det nog fåtalet som har.

Avfall AB finns tyvärr!

God eftermiddag!

Det är trist när kolosser (mindre bemedlade som skämmer ut sig och omgivningen genom sitt skamlösa leverne utan en sekunds förbättring) och frekventa barn  (personer som förblir barn livet ut och aldrig någonsin förändras) men tyvärr existerar de i klart överflöd och överallt i landet se bara hos de sk "aftontidningarna"! Betongskalle glappkäftar kunde varit lämpligt uttryck för vanrespekt med katastrofala men medfödda permanenta skador. Tidigare decennier har dessa alien varit inlåsta i isoleringsavdelningar men så dök nuvarande statsministertyper upp och krävde att alla skulle släppas ut och så blev tyvärr ödet!

Avfall AB är tyvärr den arbetsgivare man jobbar för. När man nu efter otalet år insett att avgrunden är nådd och att institutionen lyckats gräva djupare ner överväger man att lämna haveriet. Det skulle ha skett för tio år sedan men då fann man det drägligt åtminstone i två år. Hela tiden hade förra produktionens kollegor helt rätt och mer än så om den man tyvärr tvingades flytta över till! Pga tidigare samt rådande arbetslöshet gällande hela landet Zoo har ingen enda möjlighet infunnit sig. Det som gäller är att överleva mot eller stryka med i statistiken och tvingas slåss med övriga om retur föremålen som ger finansiella medel för överlevnad. Då tvingas man mot all värdighet kränkas, förödmjukas och utsättas för korruption av själv förvållade misärer (sk "kollegor"), psykiskt labila  (som även vill kallas chefer och ledare) för att förtjäna lite smågrus som betalar hyra och övriga räkningar samt en bit mat för månaden!

Man hoppas att det får den lösning man avser men tyvärr lär så inte bli...suck!
Nåja, fredag fri dock jobbar man lördag och söndag och fri måndag och det blir något att se fram emot! Därefter får man ta tjuren i hornen och bli huggen av giftormar nästa vecka. Det blir då.

Väl mött! I avfallslandet Zoo.

måndag 21 mars 2016

Vintern fortsätter...

Åh fy fan sicken dag. Stress från början till slut. Tvättskit sedan Skurmaskin sedan åter till tvättskiten igen. Blir nog så veckan ut bortsett fredag och måndag. Jobbar helg igen lördag och söndag, övertidsersättning utlovas och storhelg ersättning kanske också obekväm arbetstid. Det låter fint men betyder egentligen bara mer skatt. Får se hur länge kroppen pallar.

Snöflister på hemvägen. Ja, när tar vintern slut? Vette fan om någonsin. Kan ingen trevlig snubbe kula Reinfeldt, löfven och övriga parasitanhang? Hade varit skönt att läsa i någon alternativ media.

Snart dags att knoppa. Krossa förtryckarstaten.

söndag 20 mars 2016

Jobbar helg

God dag!

Så var pass 2 av 2 gjord och det gick väl an. Maskinen var okej bortsett från att man igår missade sätta i laddaren. Så sista vändorna fick avbrytas för en kortare stunds laddning. Märkligt att det inte tog längre tid än 45 minuter att ladda så att det räckte till de sista vändorna. Nio timmar totalt av åtta då man tvingades ut 30 minuter innan öppning men så löste man det hela.

Cirka 14 mil enligt bilmätaren tur och retur två dagar men nästa helg, påsk helgen blir det inget av! En helg per månad räcker och arbetsgivaren har ej heller råd med att man ska jobba två helger i sträck.

Kul med registreringsskyltar på bilar såg både jul och något annat ord på skyltar på bilar.

lördag 19 mars 2016

Helgen som sådan

God afton!

Så hade man kört första dagen för helgen på jobb. Skurmaskin i en butik samt manuellt städ där. Det gick bra trots att det blev 4,5 timmar istället för 4. Maskinen är lagom till dimension men rymmer för lite vätska. En större är på gång och det ska bli intressant att se hur man tar sig fram med den överallt. Läste i dasspappret att det varit parkeringskaos vid Ikea och någon annanstans. Vid 07:00 snåret var det nästan tomt men vid tolv när man skulle åka därifrån var det totalt fullt så långt ögat nådde. Kundvagnar fanns inte i det bås det skulle och att dra in sådana hade varit praktiskt omöjligt i kombination med körning av Skurmaskin och manuellt städ i butiken. Vi var och är två denna helg och Kundvagnsnyckeln hade man inte med heller.
Skönt att slippa åtta timmars pass i alla fall. När man kom hem blev det sängen och man sov fram till strax före 18. Det blir samma sak imorgon. Sedan är det att ordna för kommande vecka förvisso fyra dagar men det blir antagligen en hel del stress för att få undan vad som inte hanns med i fredags. Apropå fredag så missade man ordinarie buss hem pga idiot jävel till lokalbuss chaufför! En kula i skallen ska den parasiten ha!!! Man kom dock med 18:10 som i sin tur gjorde fel så det blev en fördröjning på 20 minuter! Nåja, det var knappast hela världen men man var stel i leder när man klev av och det har sina naturliga förklaringar.

Väl mött! I landet Zoo.

söndag 13 mars 2016

Märkligt...

...Sedan när blev människor värdelösa? Halka, is och packad snö gör ont att slå omkull på. Ansvariga lyser absolut med största frånvaro. Halkskydd på två par skor är ett måste och en billig livförsäkring när grundlig och över huvudtaget någon halkbekämpning alls är totalt obefintlig! Idioter som hävdar försvar för dessa handlingar borde knäckas armar och ben så de fick känna hur det känns.

Bilderna talar sitt tydliga språk...

lördag 12 mars 2016

Viktigt! Akvarier

Lite bilder på akvarier i nuläget. Det är självklart att det är viktigt! De flesta trivs bra och mat får de allesammans. Fjärde akvariet är på gång men lite prylar saknas annars är det mesta som det ska.

fredag 11 mars 2016

Sätta om blommor i helgen

God afton!

Onsdag eftermiddag handlade man en del livsmedel och passade på att köpa en säck blomjord, tyvärr blev det en plågsam promenad hem då man missade att ta med en lagom och stabil kasse att ta det i. Idag tog man en Lidl kasse och även om 18 liter är lite blev det tungt. Dock inte så att det blev plågsamt så nu har man 36 liter jord att byta i krukorna. Det är nog 2-3 år sedan sist och då var det 3st 50 liters säckar för 100kr eller nåt från Plantagen och den jorden var utmärkt men inte behövde man 150 liter själv så någon annan fick tag på någon av säckarna då. Man får väl se hur långt det räcker.

Nu äre i alla fall helg.

torsdag 10 mars 2016

Lite kul kan man få ha

God afton!

Så hade man gjort ytterligare en dag, och förberett för morgondagen. Det är ju så när man vet att man blir ensam på jobbet. Då gäller det att veta vad man gör så att man inte som tyvärr somliga klantskallar ställer till värre kaos än nödvändigt och sedan bara lämnar allt i en enda röra.

Nåja, gick och köpte dricka och fann någon ny sort  (den i mitten) ananas citrus men den var inte mycket att hänga i julgranen. Anti imponerad är ett skäligt men milt uttryck. Originalet  (till höger) är nog bäst men allra bäst är den gröna  (längst till vänster). Sedan fann man en bra serietidning som det är sällan man köper men ibland känner man att man vill ha lite kul. Då passar just den väldigt bra.

Allt är inte politik, psykologi och blodigt allvar, ibland vill man koppla bort de bitarna och bara skratta emellanåt.

tisdag 8 mars 2016

Snopet men så kan det bli

God afton!

Tidigare idag damp post ner i brevinkastet. Tog för givet att det var Nya Tider och blev snopen när det var senaste  numret av Modern Psykologi. Den är... sisådär ja ämnena varierar och sedan de likt Råd&Rön förklarade att de som röstade på eller är SD:are är mindre bemedlade eller något i närheten har Modern Psykologi som Råd&Rön sjunkit ner i avgrunden värdemässigt. Artiklar som tidigare hade värde känns lika trovärdiga som lögner, floskler och hyckleriet från dasspappren Aftonhoran och Spexpressen. Funderar starkt på att avsluta prenumerationer när det är så lågt i taket som hos dessa tidskrifter.

Död åt hycklarna och dess följeslagare oavsett vart.

Skillnaden bland ljuvliga dofter

God morgon!

En ny dag nalkas och man har vaknat efter en skön natts sömn. I morgon åker man till jobbet och får rehabiliteringen förstörd. Tyvärr är det så. Men dessförinnan har man denna dag på sig att njuta.

Man ser viss skillnad på akvarium 2 från tidigare med fiskar och Anentome Helena sniglar och nu med grodorna, tetrorna och sniglarna Malaysiska, military helmet, red Onion och zebra. Det verkade som växter åts upp och vattnet var grumligt jämt trots frekventa vattenbyten och fiskar som sniglar tycktes trivas utmärkt men till slut fick man nog och tömde akvariet på fisk och snigel samt rengjorde det grundligt innan man tillförde grodor, sniglar och lämpliga fiskar.
Har för närvarande två mellan och två små akvarier. Det som ligger närmast är en lämplig doppvärmare och någon lämplig belysning till 22 liters annars är det bra.

Doftkakor

De doftkakor man köpte dagen före julafton är samtliga nersmälta och placerade i folieformar från använda värmeljus. Man har placerat dem i köksskåp och dofterna är goda även om honey&spice är väl stark. Kanske passar i badrummet? Där man la plasten från just den kakan och det doftade länge. Etiketterna är rätt fina och de passar bra på baksidan av snusdosor i plåt det tackar man tillverkare av märket Byron för! Snus är som bekant för män medan cigaretter är för kvinnor det är ju den naturliga balansen för man matar ju inte hundar med fiskfoder och fiskar med köttfärs eller kalops? Kanske om man är djurplågare och har Pirayor i akvarium möjligen men det är man inte.

Väl mött! I akvariernas mystiska värld och ljuva dofters sfär.

måndag 7 mars 2016

Ännu sjuk...Tyvärr

God morgon!

Nej, någon vidare God morgon har det inte varit tal om. Vaknade och kände fortfarande risighet i kroppen. Antagligen infektion i leder och muskler då vänster axel och arm stundtals domnar. Man får se hur man känner sig övriga veckan. Hoppas kunna återvända så man slipper alltför stor ekonomisk förlust.

Vad tjänar tidningar på att vara slamgrävare? Aftonhoran måste tjäna multum på skadeglada, gottande psykiskt sjuka läsares ändlösa begär efter avfall mer än förmultnat när dasspappret gräver fram den ena gamla storyn efter den andra ur den stinkande dytäkten! Tur man slipper köpa pappersupplagan utan läser u t a n gottande på internet.

Fantastiska bilder man finner på olika sidor på internet tyvärr är de flesta manipulerade och retuscherade vilket framkommer när man studerar dem i förstoring. Sedan finns många kvinnor som av märkliga anledningar modifierar sina fysiska detaljer för att kopiera vad andra modifierat med bilder. Somligas tillfredsställelser blir modet för olyckliga som tvingas gå runt med svällande läppar, bröst, höfter och rumpor. Utvecklingen förblir sjuk och till nackdel för många, död för en del som går långt över alla gränser.

Väl mött! I utvecklingens bisarra värld.

Bilder man funnit representerar modifierade bilder, men även kvinnor som genomgått modifieringar...