lördag 30 juni 2018

Intressant komplement kanske

Fann den här i onsdags
som ett intressant komplement till mycket annat man har från en svunnen men aldrig förglömd tid. Kan stå en del som man kanske inte kände till men mycket har man fått veta genom dokumentärer på DVD och visst har man udda föremål som DVD "Viljans Triumf" med norsk text och två till på samma disc, sex digitala överföringar från 78 varvs stenkakor till CD skivor, två flaggor i form av NSDAP och frivilliga Svenska flaggan samt kanske lite till.

 Ja, det är säkert mycket man missat och en del känner man till men det är inget man kan göra något åt numera. DVD video dokumentärer man gått miste om som man kunnat beställt men upptäckt försent så de har inte gått att beställa mm. Så kan det vara och är. Vem vet kanske man kommer över några av dem i framtiden. Det vet man aldrig. Förutom böcker och annat finns nu även den här.
 

Kan väl nästan bara vara i en ort

Såg en intressant skylt och fick se objektet sedermera. Kan antagligen bara funka i ett litet samhälle i en stad och definitivt söderut skulle den lilla hjälpredan bli uppbränd, massakrerad med mera. Men trevligt inslag i alla fall och miljövänligt alternativ men inget för de med begränsad ekonomi.

 Så ser den lille ut i Aktion


 

onsdag 27 juni 2018

Lite är vad det kunde ha varit

I måndags kompletteringshandlade man, vilket blev en burk kokosolja, två flaskor Karma Kombucha, två förpackningar kokosvatten, en förpackning kaffe och två påsar saltlakrits. Ungefär det man hann med innan bussen skulle avgå. kokosoljan är helt okej Biofood, Karma Kombucha är helt okej törstsläckare, kokosvattnet föll en inte riktigt i smaken men kan säkert vara nyttig, kaffet med hela bönor Black Pearl Crema var bland det svagaste man druckit! aldrig värt 60 kronor men men, Tubi's saltlakrits är alltid bra. Jo just det ja köpte även en burk Selen kosttillskott som säkert kommer att bli bra framöver, inte för närvarande men kanske framåt hösten likaså med Probioplex som är bra för magen med mera. Har en del man tar varje dag så man kan inte hålla på och ta för mycket. Så var det med det och sedan får man se vad som händer och fötter.
 Kaffet som var för svagt, kändes inget vidare men men...
 Kokosvatten smakade inget vidare, drickbart men föll en inte i smaken!
Biofood Kokosolja den absolut bästa! används till matlagning och mycket mer. Rekommenderas!
 Probioplex provat tidigare och funkat bra. Viktigt att hålla hälsan i form.
 Selen kan nog bli något, men är inte nödvändig att kombinera med övriga tillskott man tar som Zink, D vitamin, B12 och Magnesium. Det räcker mer än väl med dessa.

söndag 24 juni 2018

Jomenvisst!

Slutet av juli kan det bli ett duschfilter för strax över två lakan, nåja det blir bra med det och sedan behöver ingen varken bry eller oroa sig för någonting. Var och en lever sina liv med respektive insikt eller tro. Läser mycket i gruppen om det ena å det andra och scrollar förbi trista repeteringar. Det är så man håller sig "ajour" med vad som händer och fötter. Får se ifall gruppen kan få tummen att byta till bättre social media än Fartsbook så att "länklicens" kan uteslutas helt! EU = Europeiska Urinoaren! Den kunde IS ha bombat sönder så slapp Europa det. Så kom den onda solen fram ja ond är den fulingen! Lyser med frånvaro när den ska stråla och tvärtom, Låt skite explodera så får vi bort ett otyg i alla fall. Liv och leverne får omskola sig till att leva utan ondskan.
En i mängden av alla QR koder. Kan kanske användas till något? Det vet man aldrig, Jo visst vet man men skulle man någonsin avslöja något här? ALDRIG!
 

Stolpskott ALDRIG stängt midsommarhelg!!!

Åkte in till fiendens land umeå och skulle handla lite på butiken MM. Tala om stolpskott med hjärnan UTAN celler - STÄNGT! Midsommarhelg!?!? ÄR NI FULLT GALEN??? JA!!! Övriga helger kan vara stängt som julhelgen, nyår och andra högtider men ALDRIG midsommarhelgen! Såg bara på den korta tiden man själv var kvar många bilar som parkerade gick ut men försvann lika fort. Hoppas ni tvingas slå igen inom kort. Gick över till axfood city gross där endast företag som fick handla då slog det en: ALDRIG MER GÅ TILL RESTAURANG ELLER HAMBURGERSYLTA! Då resulterar det i att det inte dröjer länge innan de går omkull och det med största nöje! City Gross Sundsvall kan man rekommendera för där verkar det fritt fram för enskilda kunder. Allt annat bojkottas personligen inklusive Coop Nära samhället! Även Willys samt absolut ICA!!! Willys handlade man när man städade där och enbart då!. Sedan man slutade det jobbet blev det automatiskt bojkott av i princip hela handelsområdet.Finns ingen som helst anledning att fjäska eller fjanta för några som helst butiker eller grossister. Lev så länge ni säljer sedan är det med största sannolikhet slut och det i hela landet. Ha ha ha!!!

lördag 23 juni 2018

Gratis? Knappast ens i närheten!

Modulen man skaffade funkar utmärkt (såvitt man vet?) Hade ganska länge redan bestämt att skaffa något liknande men inte för summor som femsiffrigt utan mer humant. Det blev vad det blev och tvivelaktigt är att man tvingas bli missnöjd men det får framtiden utvisa. Gratis som kranvatten? Knappast ens i närheten! Vilket framgår av dump nedan. Minns inte men kommande för dusch är inte heller gratis! Gratis är gott som ordspråket lyder gäller dessbättre inte alla. Somliga av oss värnar livet och hälsan framför kort liv, semipermanent ohälsa och för tidig död. Så länge det finns om än mikro ersättning för det man gör så satsar man på hälsan och livet.
Ändå kan nämnas att det var fraktfritt! När man har mycket som är mindre hälsofrämjande är det fördel ifall man kan "kompensera" någon nano partikel med somliga tillskott.

Så vad är skillnaden mellan LG L Fino D-290 och K8 200n? Tekniken antagligen samt väldigt lite storleken. Uppstart och att förstnämnda är Android version 4.4.2 medan K8 är 7.0 Nougat sedan möts man av bilden nedan vid start.
Quadcomm Snapdragon. Finns säkerligen brister i allt. Främsta bristen är att ingen lyckats skapa en mobiltelefon med 0G, appar utan uppdateringar samt programvara utan uppdateringar! Den dag som detta sker kan man tänkas investera i en sådan!.


Tidigare datum

Vid tidigare datum 15 juni fick man plötsligt meddelandet nedan, absurt beklämmande! Men vad göra? "Köpa, köpa, köpa"? Aldrig! det är okej att profitörerna visar sina korrekta profiler så får man se sig om efter andra aktörer. Det blir inom snar framtid.
Trist kanske när aktör gör så men hur ska de annars kunna tjäna sina miljarder i rpfoit och tillhör samma profitör som man sagt upp abonnemang hos. Nej, det ska vara som med fiberleverantör fri surf och endast räknas mängd nedladdning! Det är ärliga aktörer det! Failflopp får väl fortsätta så länge det finns nyttiga idioter i vårt land.

fredag 22 juni 2018

Praktiska prylar, livsmedel och viktigt!

Lite märklig rubrik kanske men det viktiga är tobaken. Livsmedel är ett måste även om det blev del handling men somliga saker är nödvändiga. På helger är man inte så noggrann då man mest tar det lugnt och "glider" som många uttrycker det och då blir det lättare frukost kanske kaffe och så till skillnad ifrån vardagar då det är stående med rätt frukost och alltid kaffe! Samt medicin och tillskott förutom livsmedel blev det praktiska prylar varav två blir någon annans, eller tre men kände att en ny toaborste kunde finna sin plats så den gamla ersattes. Den nya är riktigt "lyxig" men främst praktiskt. Flaggan får man se ifall den passar någonstans hos modern som även får en gripper i aluminium samt en dosett för medicin. Sedan får man se vad helgen har att erbjuda.



Femman silvervatten har blivit personlig tradition tillsammans med C-flakes och något eller några tillskott. Den enda "synd" eller last man har är tobak som synes.
 

Faller på plats

Härligt midsommarafton ledig tre sköna dagar. Fest? alkohol? för barn och ungdomar som vill och inte har bättre för sig. Själv avnjuter man stillheten (antagligen) Saker och ting på plats så nu känner man sig rätt nöjd. Som framgår av bilden sitter modulen på plats. Skillnad? Det får framtiden avgöra smak? som vatten rent? Det lär det definitivt vara och man lär (så länge minnet håller) ha minst en kanske två liters flaskor med så att man har med sig förutom de ordinarie med måltidsdryck i. Slutet av juli kan det bli beställa modul #2 duschrening. Sedan är det nog bra för ett tag framöver. Kan komma att behöva fixa bilen till besiktningen i augusti. Härliga tider "strålande" tider som man kan uttrycka det.

 Monterad på plats, funkar utmärkt och så smidig. Gäller bara att kunna hantera den.
 Omslagspapper kring förpackningen. Intressant läsning. Beställ och värna om hälsan!

måndag 18 juni 2018

Oavsett hur oavsett vad

I lördags beställdes modul med tillbehör, blir att montera när man fått hem den. Ska bli intressant och antagligen välsmakande med absolut rent vatten. Beställde en femma silvervatten, flingor och en burk kosttillskott. Hoppas kan man att kapitalet räcker till mer men med den AG blir det "överraskning" oavsett behaglig eller obehaglig. Så är livet och det är inte mycket man kan göra då fack går sin egen väg och "företagets"! Varken spekulationer eller konspirationer bara ren sanning. Så har facken dragits med av politik och hyckleri, korruption och alla annan skit. Nåja, den som lever får se. Visst finns det billigare alternativ på närmare håll att köpa direkt men då får man ta samma vatten genom flera filtreringar och i slutänden lär det nog bli minst lika dyrt om inte dyrare. Hellre ett som tar allt än flera som tar några per styck. Bilden har med vad man känner för somliga individer.


WELL, ARE THEY? NOT AT ALL! JUST AS DEAD AS SOME PPL.

söndag 17 juni 2018

Den som söker finner (för det mesta)

I fredags brände man tydligen allt "paketdata" på abonnemanget så man får väl vänta tills det tillträder nytt...kanske. Ja det är väl mest traditionellt man får vara utan. Ids inte bry mig då man klarat det problemfritt i 40 år så då klarar man det ett par dagar till.

Som rubriken lyder DEN SOM SÖKER FINNER (för det mesta) vilket enkelt betyder ifall man inte kastat bort vad man söker och minnet sviktar. Visste att man hade kvar emballage till Samsung Galaxy S4 mini och fann det i förrådet. Nu är det enklare att skänka bort eller lämna till åvc eller liknande. Sedan återstår att få till den "nya" K8 200n eller vad fan skiten nu heter. Man förblir icke bryende till all möjlig skit som inte betyder ett dyft om ett par år. Snart dax att byta Laptop också. Sicket jävla liv av glädjedödar utgifter och åter glädjelösa utgifter!


Två bilder av samma objekt, så gör man alltid av erfarenhet att en bild kan bli skit medan nästa är bättre. Får se hur man blir av med den för den blir inte kvar här i alla fall. 

lördag 16 juni 2018

Stolpskott Stolpskott Stolpskott!

Torsdag 14 Juni

Kommer de hinna till 29 juni? Knappast med den sölkorv farten, verkar vara mycket kvar och blockerar ena väghalvan gör de, stolpskotten! Hade kunnat gjorts på bättre sätt gör om gör rätt!


Grundläggande borde mycket förändras men likt Europa i dess helhet händer mindre än ingenting! Trist väntan på det bästa av det absolut bästa! Slutade vid lunch torsdag och åkte hem. Bättre än bäst! Sov ett par timmar och var väl motiverad och funktionell på fredag. 
Underbart!!!
 Apropå stolpskott såg man ett i en butik, hade hoppats få slippa men ack inte. Trevlig liten butik som var betydligt större på 80 och 90 talet. Dess personal är trevligare än Sveriges dyraste Coop Nära butik som är för stor och skiter i kunderna. De kan lägga ner s¨kunde Lidl öppna där istället! Hade varit förträffligt fantastiskt och Wunderbar!!! 😀😋⚖⚖🎹🜳

åt helvete är allting!!!

Blogger är åt helvete!!!! Halebop är åt helvete!!! ALLT  ÅT HELVETE!!!
 SATANS SKIT SKA BARA FUNKA PROBLEMFRITT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Va fan spelar det för roll vad man än gör så är allt åt helvete!!!! Nä man skulle få fri hand att krossa all skit och rekonstruera som det SKALL VARA!!!!!!!!!!!!!!!

Såg nåt jävla sjukt men det finns alltid någon idiotförklaring till det. För övrigt en jävla skit helg följt av en satans skitvecka precis lika avfall som alla andra veckor!!! Nä kan ingen jävel skjuta all skit så man blir av med skiten???? Det får man aldrig svar på så det är lika bra att rusta för total utrotning av planeten det vore det bästa oavsett!!!

Kuken står! Sa Eddie Meduza och så  är det nog. HELVETES SATANS SKIT!!!

SUG KUK alla jävla idioterrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr!!!!!!!!!

LG K8 200n kameraklipp



LG L FINO D290 kameraklipp
 
Beställningar blir det i alla fall när man TYVÄRR är bosatt i avfall värre än Gehenna! Dessutom är det BRA saker man beställer för det gynnar hälsan och den man är! Det enda som räknas! Stolpskott på jobbet som man GOTT klarar sig galant UTAN! Så var det ned det och mer blir det inte.

Man är så van att ladda upp bilder att man använde den knappen till klippet och det blev bara en bild och inte avsikten. Nu borde det bli annat.

söndag 10 juni 2018

Söndag vill inte mer!

Bekant fyllde år och det blev kakor, bullar, fantastiskt god tårta och perfekt middag! Inte ofta det sker. Så får man se ifall det funkar med detta inlägg. Tja inte funkar appen på K8:an så det blir att fortsätta här istället, raderade två meningslösa test inlägg så nu blir det bättre kanske.

Knepigt men det kan bli så ibland. Rostig ros fick födelsedagsbarnet. Själv fick man fika och tårta och middag. Helt perfekt i sin ordning, känns helt okej. Nä nu kan det bli tal om middag kanske? Jo, så måste det bli.

lördag 9 juni 2018

Akvarium Två med mera

Två "nykomlingar elefantsnäckor. trevliga tillskott som trivs där de blev till. Visst har "nya akvariet repor som eventuella defekter men för närvarande ids man inte bry sig. Får se ifall det går att åtgärda i annat fall kanske det blir att söka efter lämpligt glas ja glasskivor att ersätta med. Antagligen rengöring. Det är väl mest människors fåfänga varför glaset ska vara gnistrande rent för det är inget som säger att det är rent och vad spelar det för roll ifall fiskar, snäckor och räkor inte överlever? Hellre överlevande krabater i mindre "kliniskt" akvarium än tvärtom och i sommar har man haft akvarium i cirka nio år så man har fått sina erfarenheter av djuraffärer med mera. Ja vad gör man av den gamla Samsung? Bortskänkes eller återvinning.





 

onsdag 6 juni 2018

Idéer till Utveckling

Då var det Nationaldagen och ledig är man. Fick en idé som blev ett resultat. Tog cirkulationspumpen från snäckakvariet  och rengjorde den grundligt varvid man placerade den i projektakvariet sedan tidigare när man lade ner 22 liters akvariet blev bubbelpump och doppvärmare över, bubbelpumpen placerades vid snäckakvariet så det var lugnt att ta cirkulationspumpen från snäckakvariet. Det blev som bilden visar med de två senaste växterna man köpte så får man se hur det tar sig (eller inte) för funkar det bra blir det fler växter i framtiden. Levande krabater? Uteslutet är krabbor men kan bli i snäckakvariet. Om det skulle "dyka upp" av händelse Afrikansk dvärgklogroda kan det bli några sådana. Då akvarierna inte är större får det bli "smått och gott" istället för stort och flott. Det räcker till med fyra akvarier på totalt 192 liter än två jättar till akvarium på flera hundra liter styck, speciellt med åtanke av läckage eller explosion. Man hinner (om man är hemma då) med att ta hand om ett eller två av de små men vattenskador från 200 liter eller mer kan bli mer kännbart. Dessutom är det tillräckligt mycket jobb med mindre. Känns nöjsamt med fyra lagom stora akvarier.

Som sagt så är det mer intressant med mindre objekt än jättar. Finns de som täcker delar eller hela väggar av rum med ett mastodont akvarium eller flera mellan storlekar. Finns varken utrymme eller intresse för sådant i lägenhet! Närmast blir att skaffa lite nya pumpar och annat användbart (är väl 8 år sedan man köpte en ny pump och de är förbrukade för år sedan) dessutom behövs en del annat bl a i klädväg och cykeln och bilen. Man får ta det i omgångar. Det blir mest lämpligt. Gjorde inlägget på Laptop då Bloggerskit inte ville på nya mobilen!