lördag 9 juni 2018

Akvarium Två med mera

Två "nykomlingar elefantsnäckor. trevliga tillskott som trivs där de blev till. Visst har "nya akvariet repor som eventuella defekter men för närvarande ids man inte bry sig. Får se ifall det går att åtgärda i annat fall kanske det blir att söka efter lämpligt glas ja glasskivor att ersätta med. Antagligen rengöring. Det är väl mest människors fåfänga varför glaset ska vara gnistrande rent för det är inget som säger att det är rent och vad spelar det för roll ifall fiskar, snäckor och räkor inte överlever? Hellre överlevande krabater i mindre "kliniskt" akvarium än tvärtom och i sommar har man haft akvarium i cirka nio år så man har fått sina erfarenheter av djuraffärer med mera. Ja vad gör man av den gamla Samsung? Bortskänkes eller återvinning.





 

2 kommentarer:

  1. Översta bild begynnelse av projektet med en växt och gräs som kan breda ut sig när man får tag i några fler gräskrukor. Naturligtvis blir det betydligt fler växter. Får man inte tag på Afrikanska dvärgklogrodor får det bli ett växtrike istället. Bild 2 mindre elefantsnäckan på glaset vid cirkulationspumpen med håvnät så att man slipper de eländiga Malaysiska sandsnäckornas avkommor som tränger sig in och gör att pumpen nästan slutar funka. Bild 3 större elefantsnäckan på glaset bild 4 Mountain Rock/Bamboo/Afrikansk brunräka kärt barn har många namn de älskar cirkulationspumpens blås då det innebär möjlighet till filtrering. Även Amanoräkor gillar cirkulationspumpens blås. Bild 5 gamla Samsung Galaxy S4 mini GTI9195 som funkat utmärkt och funkar än. Enda bristen var att man behövde ny enhet med Android version 5.1 eller mer pga internetbank kräver det. Den befintliga K8 200mn (lr nåt) är försedd med version 7.0 Nougat vilket kan räcka något tag.

    SvaraRadera
  2. Ibland gör man upptäckter. Positiva eller negativa. Vad Samsungen heter visste man dock inte att LG L Fino heter D290 och K8 heter M200. Erfarenheter är på gott och mindre gott. Tyvärr ser det ut som att somliga bara ska få skratta och se glad ut, verkligheten är tydligen för intensiv och påtaglig. Riktigt trist för då finns inte mycket att förtälja för dessa stolpskott mindre bemedlade och miffon. Så var det är det och förblir det.

    SvaraRadera