söndag 10 juni 2018

Söndag vill inte mer!

Bekant fyllde år och det blev kakor, bullar, fantastiskt god tårta och perfekt middag! Inte ofta det sker. Så får man se ifall det funkar med detta inlägg. Tja inte funkar appen på K8:an så det blir att fortsätta här istället, raderade två meningslösa test inlägg så nu blir det bättre kanske.

Knepigt men det kan bli så ibland. Rostig ros fick födelsedagsbarnet. Själv fick man fika och tårta och middag. Helt perfekt i sin ordning, känns helt okej. Nä nu kan det bli tal om middag kanske? Jo, så måste det bli.

2 kommentarer:

  1. Det är inte så markant skillnad storleksmässigt mellan LG L Fino och K8. Någon centimeter på höjden och cirka 5 millimeter på bredden. Fino har krånglat minst och har varit den mest bekväma av de två (Samsung Galaxy S4 mini) därför blev valet givet att det blev en LG till dock med högre Android version. Något hände med Doro'n för nu drar den ström som aldrig förr. Att det blev som det blev med blogger bryr man sig föga om. Det går lika bra eller bättre att göra inlägg på laptop. Såsiala medier Shitter, Fartsbook, Minstagram, Stumblr, Nevernote, Flapchat etc förefaller mikro eller nano eller varför inte mymeter intressant. Så varför har man några av dem? Ingen egentlig aning...det är 70-90% avfall men ett är bara för gruppen som till och från förefaller innehålla intressanta inlägg, länkar till intressanta sidor mm. Så var det kvälla och denna helg har passerat förbi.

    SvaraRadera
  2. Ha ha ha dessa dårars rövblaskor vk och vf försöker skapa "intressanta artiklar" för att få prenumeranter. Visst får de göra det, dessa hoppar man alltid över naturligtvis och omedelbart! Lika usla som avfallsbladet AB men de meddelar redan i rubriken att det rör sig om "plus" vilket inte dårars rövblaskor gör. Dessa hycklare och avfall tror att folk generellt är lika eller mer dryga än de själva. Är något låst så kan de stoppa upp artiklar i röven på sig själva där de hör hemma! Dessutom sååå intressant är aldrig artiklar numera, förr kunde de vara innehållsrika och spegla verkligheten korrekt. Numera är det tyvärr oftast ovidkommande spekulationer och vinklat och hyckleri utan verklig journalistisk professionalism. Så sorgligt tragiskt barbariskt men sant.

    SvaraRadera