söndag 24 juni 2018

Stolpskott ALDRIG stängt midsommarhelg!!!

Åkte in till fiendens land umeå och skulle handla lite på butiken MM. Tala om stolpskott med hjärnan UTAN celler - STÄNGT! Midsommarhelg!?!? ÄR NI FULLT GALEN??? JA!!! Övriga helger kan vara stängt som julhelgen, nyår och andra högtider men ALDRIG midsommarhelgen! Såg bara på den korta tiden man själv var kvar många bilar som parkerade gick ut men försvann lika fort. Hoppas ni tvingas slå igen inom kort. Gick över till axfood city gross där endast företag som fick handla då slog det en: ALDRIG MER GÅ TILL RESTAURANG ELLER HAMBURGERSYLTA! Då resulterar det i att det inte dröjer länge innan de går omkull och det med största nöje! City Gross Sundsvall kan man rekommendera för där verkar det fritt fram för enskilda kunder. Allt annat bojkottas personligen inklusive Coop Nära samhället! Även Willys samt absolut ICA!!! Willys handlade man när man städade där och enbart då!. Sedan man slutade det jobbet blev det automatiskt bojkott av i princip hela handelsområdet.Finns ingen som helst anledning att fjäska eller fjanta för några som helst butiker eller grossister. Lev så länge ni säljer sedan är det med största sannolikhet slut och det i hela landet. Ha ha ha!!!

2 kommentarer:

  1. Så det blev konsum Haga. Gemensamt har de svindyrt vad det än gäller! Lägger ingen energi på det. Livsmedel är nödvändigt och tyvärr är inte alla som ****. Asterisk? Självklart! Hämnden är ljuv men inte gör man något själv det får man läsa om ibland i vissa för övrigt avfallsmedia. Bra att det finns spridning så att allmänheten får veta och kan (förhoppningsvis) fatta rätt beslut. Så har många verksamheter uppstått och fallit. Helt rätt! Synd bara att det ska gå för lång tid ibland flera år. Nåja, de nås av rättvisa till slut.

    SvaraRadera
  2. Ha ha ha! Black Pearl Crema kaffe bland det svagaste blask man provat. Aldrig värt 60 kronor snarare 50 öre! Men att spetsa med mjölk kan ha varit mindre rätt kanske skulle ha varit "rent"? Gick bra att tillsätta det pulverkaffe man köpte Colombia eller vad det heter.

    SvaraRadera