måndag 18 juni 2018

Oavsett hur oavsett vad

I lördags beställdes modul med tillbehör, blir att montera när man fått hem den. Ska bli intressant och antagligen välsmakande med absolut rent vatten. Beställde en femma silvervatten, flingor och en burk kosttillskott. Hoppas kan man att kapitalet räcker till mer men med den AG blir det "överraskning" oavsett behaglig eller obehaglig. Så är livet och det är inte mycket man kan göra då fack går sin egen väg och "företagets"! Varken spekulationer eller konspirationer bara ren sanning. Så har facken dragits med av politik och hyckleri, korruption och alla annan skit. Nåja, den som lever får se. Visst finns det billigare alternativ på närmare håll att köpa direkt men då får man ta samma vatten genom flera filtreringar och i slutänden lär det nog bli minst lika dyrt om inte dyrare. Hellre ett som tar allt än flera som tar några per styck. Bilden har med vad man känner för somliga individer.


WELL, ARE THEY? NOT AT ALL! JUST AS DEAD AS SOME PPL.

4 kommentarer:

  1. Gott? Med kaffe efter middag. Känns helt okej. Tack och lov slipper man allt otyg och all dravel all nonsens som gödsel. Det lär väl dröja veckan ut och en bit in på nästa vecka innan modulen finns hos ombud. Funkar den kanske det blir en för hygien också. Människor lider av ohälsa psykisk, fysisk, sjukdom, inflammation, försöker bli friska med hjälp av kemikalie coctails, smärtstillande och tyngre syntetiska droger. Må somliga plågas till döds det har dessa gjort sig förtjänta! Dax att deklarera, promenera, gestikulera celebrefa. Alternativ är valfritt.

    SvaraRadera
  2. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

    SvaraRadera
  3. Leverans två timmar efter men men fick vad man beställt och stålet ska räcka länge 35 dagar. Som tur är finns inga semesterplaner, resmål eller något som helst tack och lov har man inte familj, fru, barn för då hade varje jul och semester varit total katastrof! Men tyvärr är det så när man inget är värd, fack är köpta av arbetsgivare och förhandlar i ego intressen och lögnarna hävdar ena stunden ingen skattehöjning för att bakom ryggen på väljarna de nyttiga idioterna! Beslutsfatta skattehöjningar. Man får trots allt vara nöjd vilket man ändå aldrig blir logiskt sett. Man har en ersättning långt under minimal men för att sätta stålpinnar i systemet gör man vad man kan och förmår för att bibehålla hälsan medan många dukar under i sjukdom och skador som ofta leder till för tidig död. Alla är vi olika och bra är ju det! Man har "överlevt" många fd bekanta som fd skolkamrater, vilket grundar sig i man lär sig av misstag och erfarenheter till skillnad ifrån mängder av sk "medmänniskor" men det har sannolikt med att göra hur man väljer att leva.

    SvaraRadera
  4. Jådda! Fick modulen igår eftermiddag och monterade samt prövade den. Funkar gerschwint som någon uttryckte det så nu har man rent friskt vatten med kran för omkoppling till vanliga kranvattnet vid annan användning. En utgift på närmare 2000 kronor men har man err liv och en hälsa räknas inte slanten. Sedan får andra tycka precis vad de vill!

    SvaraRadera