onsdag 27 juni 2018

Lite är vad det kunde ha varit

I måndags kompletteringshandlade man, vilket blev en burk kokosolja, två flaskor Karma Kombucha, två förpackningar kokosvatten, en förpackning kaffe och två påsar saltlakrits. Ungefär det man hann med innan bussen skulle avgå. kokosoljan är helt okej Biofood, Karma Kombucha är helt okej törstsläckare, kokosvattnet föll en inte riktigt i smaken men kan säkert vara nyttig, kaffet med hela bönor Black Pearl Crema var bland det svagaste man druckit! aldrig värt 60 kronor men men, Tubi's saltlakrits är alltid bra. Jo just det ja köpte även en burk Selen kosttillskott som säkert kommer att bli bra framöver, inte för närvarande men kanske framåt hösten likaså med Probioplex som är bra för magen med mera. Har en del man tar varje dag så man kan inte hålla på och ta för mycket. Så var det med det och sedan får man se vad som händer och fötter.
 Kaffet som var för svagt, kändes inget vidare men men...
 Kokosvatten smakade inget vidare, drickbart men föll en inte i smaken!
Biofood Kokosolja den absolut bästa! används till matlagning och mycket mer. Rekommenderas!
 Probioplex provat tidigare och funkat bra. Viktigt att hålla hälsan i form.
 Selen kan nog bli något, men är inte nödvändig att kombinera med övriga tillskott man tar som Zink, D vitamin, B12 och Magnesium. Det räcker mer än väl med dessa.

2 kommentarer:

  1. Nä, några chokladkakor blev det inte den här gången. Fanns varken tid att välja eller några bra sorter så det blev noll. Fick ändå tag på det väsentliga kokosoljan, Tubi's saltlakrits och tillskott. Att gynna hälsan är varken billigt eller gratis! Dessutom tar man tillskott i förebyggande syfte vilket klart visat sig ge resultat!

    SvaraRadera
  2. Kokosolja kan användas förutom i matlagning för de som vill prova alternativ till vanligt stekfett men som inte mår bra pga stekfettet. Vidare kan man tillverka egen tandkräm recept finns att hitta på nätet, går att breda på smörgås direkt. Fick veta själv genom nätet att det är bättre än matfett och fann det mycket bra! Köpte lingon idag då metformin nästan tagit slut och har inte haft tid att fixa mer. Får se ifall man får tag på till veckan eller inte. Handlade mycket idag så att man reder sig ett tag framöver. Fann lite fynd som en dekorativ Buddha statyett, strålkastare LED med solcellsfunktion, batteriladdare till dumbphone Android och trevliga nattlampor med lagom blått ljus. Kompletterade med vad man tidigare missat och det blev helt perfekt.

    SvaraRadera