lördag 30 juni 2018

Intressant komplement kanske

Fann den här i onsdags
som ett intressant komplement till mycket annat man har från en svunnen men aldrig förglömd tid. Kan stå en del som man kanske inte kände till men mycket har man fått veta genom dokumentärer på DVD och visst har man udda föremål som DVD "Viljans Triumf" med norsk text och två till på samma disc, sex digitala överföringar från 78 varvs stenkakor till CD skivor, två flaggor i form av NSDAP och frivilliga Svenska flaggan samt kanske lite till.

 Ja, det är säkert mycket man missat och en del känner man till men det är inget man kan göra något åt numera. DVD video dokumentärer man gått miste om som man kunnat beställt men upptäckt försent så de har inte gått att beställa mm. Så kan det vara och är. Vem vet kanske man kommer över några av dem i framtiden. Det vet man aldrig. Förutom böcker och annat finns nu även den här.
 

3 kommentarer:

  1. Några metall föremål typ dolk, emblem, dåtida utmärkelser har man inte och har ej heller funnit vilket kan vara lika bra då man aldrig riktigt haft tankar på något eget "museum". Det man har finns helt i det egna intresset och inget annat. Kan omöjligt förstå någon som helst vits att göra propaganda eller visa offentligt bortsett ifrån att man skulle ha ordnat museum men då hade det blivit tvunget att skaffa montrar av okrossbart plexiglas vilket hade blivit kostsamt Osv. Nej, då har man det hellre anonymt och strängt privat.

    SvaraRadera
  2. 129 Kronor kostar Militär Historia Special Waffen SS nazisternas stormtrupper. Visst har man lagt ut femsiffrigt belopp totalt för de fyra akvarier man har för svenska kronan har ju som bekant väldigt lite värde och detta vill inte de äldre i landet inse men så får de ej heller tillgång till det som kostar mer än deras ekvation klarar!

    SvaraRadera
  3. Liten tråd att nysta i. Har påbörjat magazinet Waffen-SS och funnit en orsak varför rädslan och oron för det svenska politiska partiet i realtid kan vara. I begynnelsen av Hitlers utveckling där SS (säkerhetsstyrkor) fanns även något kallat "SicherheitsDienst" förkortat SD och denna säkerhetstjänst tillsammans med den evige nazisten Gustaf Ekström eller Engström som det givits ut en bok om "utan ånger" som dessutom var en av partiets grundare så finns klara kopplingar enligt gödselspridares vilseledningar. Om partiet bytte namn när Jimmie blev partiledare hade sannolikt reaktioner blivit annorlunda även om många hade dragit starka likhetstecken till nazismen. En teori, dock ingen konspirationsteori!

    SvaraRadera