lördag 23 juni 2018

Tidigare datum

Vid tidigare datum 15 juni fick man plötsligt meddelandet nedan, absurt beklämmande! Men vad göra? "Köpa, köpa, köpa"? Aldrig! det är okej att profitörerna visar sina korrekta profiler så får man se sig om efter andra aktörer. Det blir inom snar framtid.
Trist kanske när aktör gör så men hur ska de annars kunna tjäna sina miljarder i rpfoit och tillhör samma profitör som man sagt upp abonnemang hos. Nej, det ska vara som med fiberleverantör fri surf och endast räknas mängd nedladdning! Det är ärliga aktörer det! Failflopp får väl fortsätta så länge det finns nyttiga idioter i vårt land.

2 kommentarer:

  1. Kommentarer är oftast tillägg till inlägg. Såna volymer av beklämmande händelser, åtgärder och vidtagande aktioner när något upptäckts försent. Det är vad som sker var och varannan dag i landet. För 70, 60, 50 år sedan fanns logik, aktioner, reparationer och framför allt ärlighet. Det är ett av alla substanslösa uttryck som idag ersatts av regering som går Bilderberg eliten till mötes, hmf, feghet och inget betyder något längre det har det aldrig gjort! Mentalitet. Det började redan för 40 år sedan och har utvecklats från mikro uttryck bakom stängda dörrar till att nå offentlig status.

    SvaraRadera
  2. Kommande modul för dusch kommer att kosta strax över 2000 kronor. Är det värt det? Absolut! När man vet att svenska kronan ligger på avgrundsnivå i värde och har så gjort sedan 90 talet är det bara att "betala, hålla mun och se glad ut" som det ibland uttrycks. Vad som avses då är böter vid användande av bil. Det kan gälla fortkörning, bilbältesslarv eller annan orsak. Tack och lov! Rör det man själv avser investeringar och icke böter. Det är frågan om som somliga uttrycker det "win win" till skillnad ifrån böter som kan tolkas enkelt till "loose loose" och så är det ju. För närvarande får det dock räcka med dricksvattenfiltret. Kan bli att spara kapital till framtida bruk. Tjo fitta ball i Sundsvall och Hudiksvall eh? Ja.

    SvaraRadera