fredag 22 juni 2018

Faller på plats

Härligt midsommarafton ledig tre sköna dagar. Fest? alkohol? för barn och ungdomar som vill och inte har bättre för sig. Själv avnjuter man stillheten (antagligen) Saker och ting på plats så nu känner man sig rätt nöjd. Som framgår av bilden sitter modulen på plats. Skillnad? Det får framtiden avgöra smak? som vatten rent? Det lär det definitivt vara och man lär (så länge minnet håller) ha minst en kanske två liters flaskor med så att man har med sig förutom de ordinarie med måltidsdryck i. Slutet av juli kan det bli beställa modul #2 duschrening. Sedan är det nog bra för ett tag framöver. Kan komma att behöva fixa bilen till besiktningen i augusti. Härliga tider "strålande" tider som man kan uttrycka det.

 Monterad på plats, funkar utmärkt och så smidig. Gäller bara att kunna hantera den.
 Omslagspapper kring förpackningen. Intressant läsning. Beställ och värna om hälsan!

2 kommentarer:

  1. Ha ha ha. Vad man kan få för sig inte är det någon eller några som besöker en blogg som består av avfall och bagateller, vardagliga händelser och hälsa, kanske någon som av misstag råkar halka in men den eller de bläddrar snabbt vidare. I tider av nöjen, spel, reklam, tv, film, streaming, händelser, psykisk och fysisk ohälsa, sjukdomar, virus, smittor, skador, olyckor, trafik kollisioner, krig, skadade, ond bråd död etc är en blogg som denna totalt överflödig. Eller hur!?

    SvaraRadera
  2. Läste om......ja va läste man om? Jo att dementa får morfinplåster då det på sikt tar död på de äldre. Ja det är ju laglig metod att avliva människor på när moral, känsla, medmänsklighet, empati (som är allmänt känt) med mera är totalt borta hos de som utför handlingen. Dessa borde vid maktskifte ställas inför offentlig avrättning med landets innevånare som åskådare! Avrättningars metoder varierar men skarprättning, grillning samt tortyr av absurd metod är några exempel.

    SvaraRadera