fredag 22 juni 2018

Praktiska prylar, livsmedel och viktigt!

Lite märklig rubrik kanske men det viktiga är tobaken. Livsmedel är ett måste även om det blev del handling men somliga saker är nödvändiga. På helger är man inte så noggrann då man mest tar det lugnt och "glider" som många uttrycker det och då blir det lättare frukost kanske kaffe och så till skillnad ifrån vardagar då det är stående med rätt frukost och alltid kaffe! Samt medicin och tillskott förutom livsmedel blev det praktiska prylar varav två blir någon annans, eller tre men kände att en ny toaborste kunde finna sin plats så den gamla ersattes. Den nya är riktigt "lyxig" men främst praktiskt. Flaggan får man se ifall den passar någonstans hos modern som även får en gripper i aluminium samt en dosett för medicin. Sedan får man se vad helgen har att erbjuda.



Femman silvervatten har blivit personlig tradition tillsammans med C-flakes och något eller några tillskott. Den enda "synd" eller last man har är tobak som synes.
 

2 kommentarer:

  1. Väder: mulet, blåser och +12°C. Bra väder och klimat för permanenta optimister. Igår när man var och handlade lite och körde E4 på höger sida mot skogen stod ett kupoltält. Vem tältar där? EU migranter? Möjligt antagligen ingen stadsbo ens barn så och det såg inte direkt ut som att det hade blåst dit av starka vindar. Härligt att ha en bostad och ha gjort bort sedan tidigare år att åka och "fira" midsommar i tält eller fordon. Har delvis tömt dunkar med kokat vatten och ersatt med vatten via modulen och lagt in i kylskåpet. Senaste femman Kolloidalt Silver är ej öppnad ännu, det blir när flaska #2 är tom. Fiskarna i akvarium #2 verkar må okej efter påfyllnad av 5 liter tappad från reningsmodulen. Filterpatroner kan räcka cirka 2 år.

    SvaraRadera
  2. Regnar och med väderlek blir man automatiskt trött eller om tröttheten är ett resultat av hårt arbete och intensivt engagemang? Både och kan vara ett lämpligt svar. Bostaden blir lite mindre ljus även om det inte är mörkt men tack och lov! Lyser akvariernas belysning upp en del vilket ger bättre tillfredsställelse emotionellt. Känns overkligt varje vardag man är ledig då man har för vana att jobba, tur att det finns sånt som behöver göras. Annars fanns risken att bli rastlös och det är aldrig bra. Städa delar av bostaden mm är sånt man kan göra och det behövs!

    SvaraRadera