söndag 17 juni 2018

Den som söker finner (för det mesta)

I fredags brände man tydligen allt "paketdata" på abonnemanget så man får väl vänta tills det tillträder nytt...kanske. Ja det är väl mest traditionellt man får vara utan. Ids inte bry mig då man klarat det problemfritt i 40 år så då klarar man det ett par dagar till.

Som rubriken lyder DEN SOM SÖKER FINNER (för det mesta) vilket enkelt betyder ifall man inte kastat bort vad man söker och minnet sviktar. Visste att man hade kvar emballage till Samsung Galaxy S4 mini och fann det i förrådet. Nu är det enklare att skänka bort eller lämna till åvc eller liknande. Sedan återstår att få till den "nya" K8 200n eller vad fan skiten nu heter. Man förblir icke bryende till all möjlig skit som inte betyder ett dyft om ett par år. Snart dax att byta Laptop också. Sicket jävla liv av glädjedödar utgifter och åter glädjelösa utgifter!


Två bilder av samma objekt, så gör man alltid av erfarenhet att en bild kan bli skit medan nästa är bättre. Får se hur man blir av med den för den blir inte kvar här i alla fall. 

3 kommentarer:

  1. Jävvlarrrrr vad starkt! Vad? Jo ingefära dryck 32% ingefära även när man blandar ut med lime och vatten. Ska som tidigare nämnts bli intressant att koppla in den beställda modulen för rent dricksvatten. Så var det söndag igen och kommande vecka blir någon dag kortare då det är midsommar nästa helg. Verkar som avgassystemet har något läckage på bilen ja alltid ska ne onnes när den fattige ska ha roligt. Tyvärr vet man ju redan att allt är dömt och kört. Tänk ifall fler visste det då orkade de knappast leva. Lika bra hade det varit för då får "de som tror att de fattar beslut" gratis serverat. Själv lever man efter något. Vad det än är får ingen veta för de kommer alltid att reservera sig och vara motsats samtidigt är det allra bäst när de travar likt en begraven häst, gest och best.

    SvaraRadera
  2. Avsätt stolpskottet omedelbart! Medvetna vet vad man avser. Landsförrädare ska ingalunda ha ett sådant arbete de är ljusår ifrån att ens drömma om att kunna hantera! Vi väljer rätt när vi gör på rätt sätt! Utrota inte deportera! Är enda lösningen.

    SvaraRadera
  3. I lördags beställdes modulen med xtra och idag beställde man silvervattnet med mera, en nätt utgifter på 3059 stål. Bägge är värda varenda krona! Människan har ett liv och tillika en hälsa vill man leva ett tag till är det bäst att ta tag i livet och hälsan - själv. Ingen gör det åt en lika lite som åt andra bortsett ifrån ifall man har överflöd av kapital det är enda gången man är värd att vårdas. Modulen och silvervattnet är två av många metoder av flertalet. Som den man är totalignorerar man övriga sk "medmänniskor" och deras liv. De får leva som det behagar så lever man själv som det sig bör. Galen dag med jobbet som det tyvärr är, sjuk och rubbad hemresa med påtänd chaufför. Nåja, man tog sig hem i alla fall. Slutet gott knappast flott! Den tiden är för 7 månader sedan förbi och borta. Vilse är Europa och stora delar av dess befolkning. Alkohol och droger är var och varannans vardag. Tack o lov! Har man aldrig trillat dit eller sugits med.

    SvaraRadera