lördag 23 juni 2018

Gratis? Knappast ens i närheten!

Modulen man skaffade funkar utmärkt (såvitt man vet?) Hade ganska länge redan bestämt att skaffa något liknande men inte för summor som femsiffrigt utan mer humant. Det blev vad det blev och tvivelaktigt är att man tvingas bli missnöjd men det får framtiden utvisa. Gratis som kranvatten? Knappast ens i närheten! Vilket framgår av dump nedan. Minns inte men kommande för dusch är inte heller gratis! Gratis är gott som ordspråket lyder gäller dessbättre inte alla. Somliga av oss värnar livet och hälsan framför kort liv, semipermanent ohälsa och för tidig död. Så länge det finns om än mikro ersättning för det man gör så satsar man på hälsan och livet.
Ändå kan nämnas att det var fraktfritt! När man har mycket som är mindre hälsofrämjande är det fördel ifall man kan "kompensera" någon nano partikel med somliga tillskott.

Så vad är skillnaden mellan LG L Fino D-290 och K8 200n? Tekniken antagligen samt väldigt lite storleken. Uppstart och att förstnämnda är Android version 4.4.2 medan K8 är 7.0 Nougat sedan möts man av bilden nedan vid start.
Quadcomm Snapdragon. Finns säkerligen brister i allt. Främsta bristen är att ingen lyckats skapa en mobiltelefon med 0G, appar utan uppdateringar samt programvara utan uppdateringar! Den dag som detta sker kan man tänkas investera i en sådan!.


2 kommentarer:

  1. Komiska Blogger! Plötsligt är man inloggad nästa minut inte a ha ha ha. Nåja, när sk "semester" infaller i augusti i år finns varken lust eller kapital att handla något på marknadsdagarna. Enda möjlighet är ifall ostförsäljaren finns där nånstans annars kan det bli rundvandring. Även fastän det är tre veckor till jippot kan det vara hög tid att fatta beslut. Dessutom beställer man det mesta på nätet numera men liten rundvandring kan alltid vara nyttigt.

    SvaraRadera
  2. Mycket som är mindre hälsosamt räknas 3 Androider, laptop och stationär dator. Alltsammans är skadligt för människa och djur har negativ påverkan på vilda djur och natur. Tyvärr nödvändigt åtminstone EN för att kunna genomföra viktiga uppgifter. Allt som hänger ihop med digital gödsel hänger ihop med strålning, gifter, föroreningar och allt negativt.

    SvaraRadera