lördag 16 juni 2018

Stolpskott Stolpskott Stolpskott!

Torsdag 14 Juni

Kommer de hinna till 29 juni? Knappast med den sölkorv farten, verkar vara mycket kvar och blockerar ena väghalvan gör de, stolpskotten! Hade kunnat gjorts på bättre sätt gör om gör rätt!


Grundläggande borde mycket förändras men likt Europa i dess helhet händer mindre än ingenting! Trist väntan på det bästa av det absolut bästa! Slutade vid lunch torsdag och åkte hem. Bättre än bäst! Sov ett par timmar och var väl motiverad och funktionell på fredag. 
Underbart!!!
 Apropå stolpskott såg man ett i en butik, hade hoppats få slippa men ack inte. Trevlig liten butik som var betydligt större på 80 och 90 talet. Dess personal är trevligare än Sveriges dyraste Coop Nära butik som är för stor och skiter i kunderna. De kan lägga ner s¨kunde Lidl öppna där istället! Hade varit förträffligt fantastiskt och Wunderbar!!! 😀😋⚖⚖🎹🜳

2 kommentarer:

  1. Helg innan ersättning känns som en käftsmäll! Inget stämmer allt åt helvete åtminstone idag lördag till trots! Skönt att man kunde lösa veckans problem med behov av somliga livsmedel. Väder påverkar oxå humöret. Hög tid att avnjuta lugnet och musik? Jo bara synd att alla är stolpskott och alla bra har dött (bortsett från de betydelselösa). Drömmar om 70 80 talet...mmmmmmmm.

    SvaraRadera
  2. Absurt hur värdelöst allt blivit på några år! Klart barn och ungdomar blir skadade och väljer fel vägar och inriktningar. Missledda som misslyckade pga absurdum moral majoritet och alla övriga censurivrare och nu "näthatgranskare". Lösningar finns men ingen vill och ingen gör något åt dessa nyttiga idioter! Lustiga vuxna gör lustiga ting stoppar fingrarna i röven och hoppar omkring politiker, journalister, byråkrater, myndigheter, ministrar, vart ska det och ska det någonsin få ett slut? Jo på ett sätt och det är och förblir alltid rätt! Gud, kyrka och liknande är för de med påklistrat självbedrägeri!

    SvaraRadera