söndag 24 juni 2018

Jomenvisst!

Slutet av juli kan det bli ett duschfilter för strax över två lakan, nåja det blir bra med det och sedan behöver ingen varken bry eller oroa sig för någonting. Var och en lever sina liv med respektive insikt eller tro. Läser mycket i gruppen om det ena å det andra och scrollar förbi trista repeteringar. Det är så man håller sig "ajour" med vad som händer och fötter. Får se ifall gruppen kan få tummen att byta till bättre social media än Fartsbook så att "länklicens" kan uteslutas helt! EU = Europeiska Urinoaren! Den kunde IS ha bombat sönder så slapp Europa det. Så kom den onda solen fram ja ond är den fulingen! Lyser med frånvaro när den ska stråla och tvärtom, Låt skite explodera så får vi bort ett otyg i alla fall. Liv och leverne får omskola sig till att leva utan ondskan.
En i mängden av alla QR koder. Kan kanske användas till något? Det vet man aldrig, Jo visst vet man men skulle man någonsin avslöja något här? ALDRIG!
 

2 kommentarer:

  1. Som tur är har man laptop som funkar bra för det mesta. Failflopp tycks vara som de är och man har 0 b i surf vilket innebär att uppdateringar av appar inte kan ske! Lägger ingen energi på det heller. De har nog förlorat åtskilliga kunder pga hantering och handhavande och åtskilliga fler lär det bli. Företag kommer företag faller företag försvinner eller byter namn men förlorar ändå till slut. Snipp snapp skjut så var det för denna kväll slut. Slutet gott allting gått.

    SvaraRadera
  2. Upptäcker att man har MER! "surf" med laddning av liten än mellan! Operatör Failflopp måste gå på nånting starkt. Vad struntar man i. Märkligt att man föddes till en värld fylld med elaka, onda "medmänniskor". Mest ond är häxan man trodde var ens mor, men det har man för åtskilliga år sedan upptäckt att så aldrig kunnat vara sant! Styrka och uthållighet kommer ifrån helt annat håll och man har dragit slutsatser som verkar stämma bäst överens med verkligheten! Inte beklämmande men katastrofalt går man vidare.

    SvaraRadera