lördag 16 juni 2018

åt helvete är allting!!!

Blogger är åt helvete!!!! Halebop är åt helvete!!! ALLT  ÅT HELVETE!!!
 SATANS SKIT SKA BARA FUNKA PROBLEMFRITT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Va fan spelar det för roll vad man än gör så är allt åt helvete!!!! Nä man skulle få fri hand att krossa all skit och rekonstruera som det SKALL VARA!!!!!!!!!!!!!!!

Såg nåt jävla sjukt men det finns alltid någon idiotförklaring till det. För övrigt en jävla skit helg följt av en satans skitvecka precis lika avfall som alla andra veckor!!! Nä kan ingen jävel skjuta all skit så man blir av med skiten???? Det får man aldrig svar på så det är lika bra att rusta för total utrotning av planeten det vore det bästa oavsett!!!

Kuken står! Sa Eddie Meduza och så  är det nog. HELVETES SATANS SKIT!!!

SUG KUK alla jävla idioterrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr!!!!!!!!!

LG K8 200n kameraklipp



LG L FINO D290 kameraklipp
 
Beställningar blir det i alla fall när man TYVÄRR är bosatt i avfall värre än Gehenna! Dessutom är det BRA saker man beställer för det gynnar hälsan och den man är! Det enda som räknas! Stolpskott på jobbet som man GOTT klarar sig galant UTAN! Så var det ned det och mer blir det inte.

Man är så van att ladda upp bilder att man använde den knappen till klippet och det blev bara en bild och inte avsikten. Nu borde det bli annat.

2 kommentarer:

  1. Visst är det så. He ska jävles in i det sista! Men det spelar ingen roll nu är det beställt och då finns ingen återvändo. Kapital får lov att räcka oavsett utformning och felaktigheter (som vanligt!) Stolpskott är de flesta förutom få undantag. Blir en beställning till från det man nyss gjorde hos idag samt ifall kapital räcker blir en femma silvervatten. Klart man vill ha tillgång till det som är mer hälsa vilket man bevisligen haft sedan tidigare men det finns inget bra som inte kan bli bättre för så är det enligt logiken ibland verkliga människor. Tyvärr inte en generell majoritet av Europas befolkning som hellre ser silverfatservering där följden blir smärtor, lidande,okroppsliga sjukdomar, virus, autoimmuna tillstånd, död, föroreningar, onödiga händelser mm. Med nedrustning och avväpnande blir det som boken "den sanna historien om Bilderberg gruppen" beskriver med frekvent uppföljning som förblir permanent tills makteliten är ensam på planeten. Skrämmande? Inom en snar framtid.

    SvaraRadera
  2. Lugnt och stilla. Vilken tur att man slipper oönskat. Vad det består av eller minsta beskrivning presenteras aldrig med åtanke av spioner i miljoner som helst "sätter dit" vem som helst till vilket pris som helst. Man förvånas aldrig lika lite som man har full förståelse för mycket som händer (och fötter). I morse kokade man i sedvanlig ordning vatten som tappades till nio fem liters dunkar och en cirka femton liters jättedunk i smidigt format. Beställde en reningsmodul för dricksvatten som kan bli intressant att montera in och använda. Funkar den bra blir det att beställa reningsmodul för dusch så får man se vad det är. Det är alltid intressant med av en själv, oprövade produkter. Bara att koka vattnet man dricker ger någon sorts tillfredsställelse. Främsta nackdelarna med allt är att det kostar rätt mycket men till skillnad från billigare alternativ ingår total filtrering i dessa filterpatroner och räcker till 7000 liter eller 6-12 månader. Billigare alternativ filtrerar en eller kanske två föroreningar och då måste man köpa till filtreringspatroner beroende på vad som ska filtreras bort. Det innebär kort att man skulle tvingas köra samma vatten genom flera olika filterpatroner. Jobbigt? Klart onödigt och bara kostsamt. Skönt att sova.

    SvaraRadera