söndag 1 juli 2018

Lördag (på söndag!)

Ja igår blev det till schtan och handla lite igen. Nu är kyl och frys rätt fyllda så livsmedel har man så att det räcker (och kanske blir över?) Nåja, fann lite intressanta föremål som man köpte förutom livsmedel, kan ses på bilder nedan. Ja, då man nästan saknar metformin och inget recept fanns kvar utan det var slut (SATANS IDIOTSYSTEM!!! Fixa ett års förbrukning så att man slipper tjafsa med det som inte finns tid till!!! DRÄGG!!!) Då var det bara att åka och köpa det som funkar som alternativ, Vad det är? HA HA HA!!! Skulle aldrig dela med av det. Det finns information på nätet det är bara att söka så kanske man finner. I butiken som helst skulle funnits i samhället där man bor fann man en dekorations Buddha modell större samt en strålkastare tvåstegs med uppladdningsbara batterier och solcellsladdare, kollade upp den strax innan detta skrevs och den funkar!, En dumbphone laddare på 5000mAh då den man hade tidigare gick sönder och två nattlampor med lämpligt blått ljus har förvisso en sedan tidigare med ljussensor men dessa kan användas på andra uttag i bostaden. Såg idag att man fått tillfört från Failflopp månadsranson för abonnemanget men det blir ingen glädje att använda den nya LG K8 då bara uppdateringar av appar suger paketdata och NEJ! använder INTE trådlös uppkoppling av skäl att man aldrig använt det och aldrig heller kommer att använda det! Byte av operatör som ger en Terabyte i paketdata blir att söka.

Så var det 1 Juli och sedan får man se vad veckan erbjuder för något. Ytterst trist att Blogger funkade utmärkt med gamla Samsungen men inte med varken gamla LG eller nya. Snart är tider förbi att ens använda dumbphone längre utan man måste gå tillbaka till laptop och säkerhetsdosa och det är all helvetes diktatur i landet och i övriga världen som ställer till allt men det är ju det maktens elit har för avsikt att terrorisera som sabotera för sina "slavar" och detta är knappt början!.
 Lagom stor för ändamålet...
 Lite ljusare bild för de som (liksom en själv) ser mindre bra
 Nä, kom på att solceller är känsliga så den är placerad på luftigare yta.
 Så ska det bli intressant att se hur länge denna håller...
Hade 6,00 GB innan uppdateringshelvetet sedan detta! Blir att byta framöver.

1 kommentar:

  1. Rent "såssialt" har man sedan 33 år tbx varit antisocial. En själv har alltid varit den bästa vän, på gott och ont, i vått och torrt. Man är den man var och var den man är. I helgen har det varit "wheels (for heels)" och visst får väl de som åker dit ha trevligt, gemytligt och allt de nu kan hitta på. Själv har man sett både ljus och mörk sida på såna arrangemang. Dyrt intresse i jämförelse med det mesta. Visst har man en "veteran" fordon själv men det skulle aldrig falla en in att åka till liknande jippon. Nej, den man har själv fungerar som bruksfordon på ens helt egna villkor! Ser ut som den gör går som den går har dock existerat i flertalet år! Tar en dit man behöver åka, slipper släpa och åka buss. Det är det viktigaste och mest elementära. Förbättringar sker när ekonomin tillåter. + och - att alltid varit, är och förblir ensam men det är en tjusning med det också! Finns något citat eller vad det heter "alla är egentligen ensamma det är bara det att de har så mycket folk omkring sig att de inte märker det" och det är när alla lämnat och kvar är de - ensam! Så enkelt men ack så skrämmande (för somliga). Antar att man själv måste ha ensamheten som motpol till jobbet, annars skulle det bli outhärdligt.

    SvaraRadera