torsdag 12 juli 2018

Senare Uppdateringar (än tidigare)

Samma dag man skrev förra inlägget skulle det här ha kommit ifall Blogger funkat på LG L Fino eller K8, även om man har långledigt orkar man av skälet värmen inte bry sig om att fixa så att någon av dem funkar att publicera med. Man har full förståelse varför det misslyckades tidigare med K8 bilderna var på tok för stora i förhållande till förmodad kapacitet, det upptäcktes vid överföring till Laptop! Ja det som skulle varit färdigt före marknaden var det inte! och är till dags datum långt ifrån så där misstog de sig rejält för på en skylt stod att vägen skulle vara enkelriktad mellan 28/5-29/6. Visst togs den delen bort som var avstängd så trafiken kan passera i bägge riktningarna men... Det lär knappast vara klart för nästa steg i projektet förrän till hösten. Om ens då.
Mycket förminskad bild, ändå ser man vad det föreställer. Taget: 020718

Tog en biltur dels för att kolla Åvc men även för att "lufta" bilen lite. Sagt och gjort gjorde man det och tog en sväng till byn och svängde in på en barndomsgata. Där fick man se något man inte hade förväntat sig. Ett hyreshus stod i kanten där den gamla hockeyplanen fanns på 1970 talet. Så var den byn på väg att bli förstörd! Det stör vad som tidigare kunde betraktas som idyll. En hel del har förändrats i byn, vilket kan till viss del vara förståeligt men inte fullt ut av en som gillar det gamla!
Fick något i brevinkastet från djuraffären. Får se i slutet av denna månad ifall det gör sig gällande eller ifall det är lika idiotiskt som tidigare utskick. Egentligen är det lite fånigt då man har internet på så många enheter Stationär dator, Laptop, androider gånger tre, tablet. Nåja, det är antagligen för att de inte har ens mejladress men då hade man nog tvingats "skriva ut" bonuschecken så tillvida att de inte förnyat och uppdaterat sig vilket brukar sitta långt inne eller fjärran borta hos företag! Hade varit intressant att kunna komplettera befintliga två växter med två andra i det akvariet. För dammfisk är inte av intresse lika lite som tre platy för liknande som fem Platy för nio år sedan. Dessutom ligger Afrikansk dvärgklogroda närmast i inköp ifall de har några nu. Det får man se om.

Igår tog man bilen och pantade lite retur och handlade lite. Sedan åkte man till en badplats som inte var helt fullbelagd men för mycket ändå för en själv. Åkte till en annan och där var det väl lite mer folk naturligtvis med tanke på värmen. Inte för att åka och bada eller simma utan främst för att åka någonstans där man kan ta det lugnt och bara njuta av naturen, lagom vind och solen lite som förr i tiden. Det är dock långt ifrån så bäst som det var då! Det blir nog bra med det innan man börjar jobba igen om drygt 3 ½ vecka.

2 kommentarer:

  1. K8:an används ytterst sparsamt. Inte för att den är "ny" utan pga operatör! När en sådan bara plockar paketdata så att det hamnar på 0 byte så är det fel! Det stal all eventuell glädje med skiten. Bara app uppdateringar suger extrema volymer paketdata! Snart har första veckan gått av långledighet och visst har man varit med om det förr. För fyra år sedan var det liknande värmebölja men tider förändras och man själv med. Håller på som bäst med Bilderberg boken och mycket klarnar så att man gör rätt råder inga som helst tvivel om. Trist när somliga åker fast på sociala medier för korkade galenskaper sånt som allmänt kallas hmf. Huvudlöst missföratående folk kan man enkelt uttrycka det. Att gilla något är en sak, att dela något oftast helt annat. Många etniska svenskar skulle absolut behöva läsa Bilderberg boken. Då skulle de förhoppningsvis få upp ögonen och agera på helt annat sätt än de gör och gjort!

    SvaraRadera
  2. Ser ut som att det stämmer med slang motsvarande ytterdäck till cykeln. Kom på hur man gör egna fälgband som skydd för slangar. Tar en gammal slang och klipper hela remsor där det endast blir hål för ventilen. Genialt! Då lär man slippa de skarpa kanter plastbanden får efter ett par år. Ytterdäck och slang är samma märke så det kan bli bra till slut. Gäller bara att göra det ordentligt. Snart dags att slumra in så att man orkar med morgondagen.

    SvaraRadera