söndag 22 juli 2018

Strax innan regnskuren

Lördag 21 Juli


Härligt att vistas nere vid älven. Skapligt läge och en del förändringar från sist man var dit vilket kanske var förra året men då cyklade man nog bara förbi.Visst visste man att det skulle komma regn med åska men ingen tidpunkt så man cyklade ner och hann fota lite och det är ju klart att bilder förgyller ett annars trist inlägg eller postning. Det är väl en av anledningarna till att människor inte är födda att läsa "avtal", "dokument", "godkänna" ditt och datt utan bara godkänner oavsett. Kände att det inte bytts säck i tunnan då det luktade gamla hundpåsar eller liknande. Man är överkänslig emot alla satans odörer som stör sinnesstämningen! Nåja, snart är helgen slut och veckan med fortsatt ledighet nalkas. Får se ifall det dyker upp något meddelande imorgon från orderfirman man beställde en hel del ifrån.
 Fin utsikt med älven och allt tyckte man själv...
 Förvånande och lyxigt vem eller vilka som nu tillsatt dessa solstolar där
 ...Tills man upptäckte HUR LÅG vattennivån är i den lilla viken och naturligtvis vet man
orsaken vilket många och de flesta känner till. Tråkigt men tyvärr är det kapitalet som styr!

Man hann ta dessa bilder och några till sedan mullrade åskan för tredje gången och då var det bara att bege sig hemåt och dropparna tilltog och visst blev man lite blöt men vad gör det när man har långledighet och GÖR och KAN göra vad man vill när man vill utan någon som helst egentlig begränsning bortsett ifrån sinnenas melodi eller hur det nu var.

2 kommentarer:

  1. I kväll ser det ut som att Best leverans MISSLYCKAS! Det har vid denna tidpunkt 20:47 inte dykt upp någon person med ett paket. Tidigare har det varit bra leverans men ikväll ser det ut att utebli. Om det inte dykt upp något till onsdag mejlar man orderfirman och leverans företag att de får stå för kostnaden för EJ LEVERANS av paket! Så enkelt är det med det. Att det andra kan dyka upp i slutet av veckan kan vara okej och att man får hämta det men de får räkna med att det inte blir fler beställningar åtminstone på ett bra tag! Trist när leverans företag inte klarar att hålla vad som är avtalat.

    SvaraRadera
  2. Fick ringa för att lokalisera problemet. Svensk Hälsokost blir att bojkotta, går inte att beställa därifrån längre, det kanske bara har varit en tidsfråga om den ignoranta firman utan att man som kund som vanligt varit omedveten. Kanske de är kopia på sånt som Old Eagle? Spekulera kan man alltid. Två beställningar på villovägar men det andra paketet är ingen brådska med, det får ta den tid det tar. Pga en falsk finsk kärringskata tvingas man beställa produkter man tidigare köpte hos detta numera falska otyg! Paketet ifrån Svensk hälsokost ville man ha åtminstone så fort som möjligt men det var de som är orsaken varför paketet inte kom fram igår! DET ÄR SKAMLÖST!!! Många projekt poppar upp likt ogräs och de flesta skrumpnar och försvinner när bidragen är brända då är det roliga slut handuken kastas in och ansvariga flyr ut! Ja, det är katastrofalt men tyvärr alltför sant! Nej, det blir att fixa EGNA framställningar om det ska hålla för framtiden. Det finns många och mycket att bojkotta vilket man gör men tyvärr finns för många spattiga nyttiga noll bemedlade som kryper som de slavar de alltid varit! Visst får de göra det, så länge det behagar dem. Själv gör man bäst att eliminera dessa avskum ur mejl och för all framtid!

    SvaraRadera