torsdag 26 juli 2018

Bra Där! Oj vilket skämt! ha ha ha

Skaplig bild på grodakvariet och för närvarande är det fem växter då man flyttade en av Anubias till Snäckornas hem. Det kan nog bli bra till slut.
Tog bilen och åkte iväg för att besöka och kolla upp ett populärt ställe och visst verkade det populärt mer än något! Man strosade runt lite men fann att det närmaste "producenterna" var uppifrån. Avsikten var att köpa ett antal bägare av produkterna men när man gick in i byggnaden möttes man av - KÖ! Så in i helvetes klantskalligt!!!! De lyckas inte hålla bort köbildning JA! Då fick det vara då tog man några lämpliga bilder och åkte helt sonika därifrån. Sammanfattning: Bilen fick en rätt rejäl luftning och det var väl i princip allt! Där gick de miste om flera hundralappar de klantskallarna och själv klarar man sig GOTT med att ha besparat den summan. Så när allt kommer omkring var det nog uträknat ifrån början det enda minus om man ser det så var att det gick bort några liter bensin men...det gjorde mindre ifall det är en erfarenhet rikare och det är man ju! Ha ha ha, undrar hur mycket förluster de gjort genom folk som liksom en själv hatar köbildningar och KÖER!!! Nej, bäst blev det utan deras produkter. Låååååååååångt var det innan man kom fram och sedan en bra låååååång bit innan asfaltväg igen men det är tur att man har ett gammalt fordon som tål att användas.

Får se ifall det blir något regn ikväll ? som det såg ut på molnen vid tidpunkt för bilderna. Det kan bli intressant men aldrig mer att man sätter foten på marken för "producenterna" NEJ! De får vara för all framtid. Så var det är det och förblir det!

Det har hänt tidigare och kan hända även ikväll att molnen driver vidare och att det inte blir något regn alls, så kallade "bluff moln" som inte innehåller något annat än föroreningar nog nåväl så gjorde man dagen och då återstår väl bara kvällen sedan får man se.


Aldrig fel med en Falaferulle ifrån La Gondola! Satt gott i onsdags!

1 kommentar:

  1. Nämna "producenter", "produkter" eller varumärke? Nej aldrig! Egentligen skulle man haft maskerat bildens text men så länge ingen annan än en själv besöker bloggen spelar det noll ribba. Varumärket sålde innan man besökte det och kommer sälja åtskilliga volymer efter så den ende som gick med förlust var en själv! Ensam man var, är och förblir och det med största glädje och lättnad! Vänner är en lögn, liksom bekanta, släkt och familj. Allt var, är och förblir till slutet inget annat än en enda stor för somliga bitter men ändå ALLTID lögn!!!

    SvaraRadera