lördag 7 juli 2018

Ha ha ha! Vännäsdagarna 2018

Jaaa, rivningen bevisar planering a la inkompetens de skulle ha varit klar 29 juni och är långt ifrån halvfärdig! Ha ha ha, besökare av marknad får se vad som varit igång i över en månads tid. Med stångkula hade det varit klart och bortkört för två veckor sedan. Stångkula är en stålkula på stålpinne fäst i en arm till en rivningsmaskin så att inga onödiga misstag begås eller kanske de är borta sedan 70 och 80 talet? Ja, hur som helst används bara grävmaskiner av amatörer!

Harmonisk lugn och rogivande är uttryck man har för känslan som infinner sig när man har tre trevliga och vackra Buddhor. Från vänster till höger inköpta 2018 på Lidl, okänt på loppis och okänt på ÖoB Umeå. Som fyra och fem kan nämnas en Aroma lampa och ett vindspel med figuren. Finns 50 åringar som fortfarande tror de är 18 år och går omkring med bärkasse med folköl och klistrar lappar på elskåp och allt annat möjligt och betalar för att gå och se olika artister. Dessa stagnerade krakar.

 I mobilens kamera blev bilderna för mörka men här tycks de bli okej...
 Den i mitten är en rökelsehållare för pyramid eller kon rökelse...
Finns säkert fanatiker som kan ha100 eller 100 tals figurer i samling. Tillhör inte den skaran själv!

2 kommentarer:

  1. Beträffande "marknaden" så gjordes beställningar på investeringar i juni innan midsommarhelgen så juli blir lite lugnare då man inte behöver konsumera en femma silvervatten på cirka en månad. Däremot blir det en modul till duschen i slutet av månaden och ledigheten. Ja, vad görs inte för hälsan den enda och det enda liv man har? Hellre förbättringar av hälsan än som många missbruk och förbränna livsveken i förtid. Blodkräfta är ett mindre använt uttryck för det som förkortar mångas liv avsevärt cancer är ett stort samtalsämne som maktens elit gör allt för att stoppa och undvika bot på, det var är och förblir en kapitalindustri så länge det finns de som kan betala.

    SvaraRadera
  2. Förr var "dagarna" något man längtade efter, spännande och oerhört intressant! Det var på 1980 talet fram till 1987 eller nåt sedan vände allt. Prioriteringar förändras och något tag var det DVD filmer som var gällande 1999-2007 typ sedan kom videokameran in och tog över redan 2006 därefter DVD recordern som finns kvar än idag. Kameran såldes tyvärr och en mycket sämre blev köpt i och med den dog intresset för upptagningar. Musik har alltid varit del av livet. Har tillräcklig volym CD skivor, spelade ett tag in eget material med trummaskin, bas, gitarr och sång samt dragspel, panflöjt och munspel. Mellan 2007-2010 gjordes 100-tals inspelningar men inspiration tynade och dog i princip med något som inträffade hösten 2010. Sedan tog akvarier över intresseområdet. Har ett fordon köpt 2008 som besiktigas vartannat år. Allt suger kapital inget inte ens luften är gratis!

    LG K8 är okej som dumbphone och att besöka internetbanken men tyvärr förändrades allt när jätten glufs slukade paketdata i juni så det blev TOMT! Allra första gången detta skett sedan 2011!!! Numera kan man knappt titta på LG K8:an förrän Halebop sugit paketdata!!! Nu finns tid att söka efter alternativ och det ska göras!!!

    SvaraRadera