tisdag 10 juli 2018

Flera RÄTT ETT fel!

I jakten på limstift då det gamla tagit slut besökte man (namnlöst) och fann en NÄSTAN rätt plåtskylt med vackert motiv men bara NÄSTAN rätt text. Därför två bilder av den lite längre ner. Ja, livet suger när kapital i volymer får regera! Sedan får skeptiker sprida lögner och falska vidskepelser bäst de vill. Naturligtvis gäller det att åtminstone försöka göra så gott man kan så att man slipper att det blir galet i den egna kroppen! Läs själva vad anonyma parasiter utsända från motståndsindustrin åstadkommer för att sätta krokben och käppar i hjulen för de som försöker hjälpa mänskligheten!

Födelsedagsbarn fick något som man beställde 21 november 2017 men man tog endast EN kapsel av vilket kändes i kroppen att det inte var lämpligt! kan ha varit sämre kombination med övriga tillskott eller medicin(?) man tar. Vilket som tog man inga fler, onödigt att prova fler. Därmed fick broder den burken, en mindre medicinalväxt Aloe Vera och lite annat. Ja, helgen förflöt utan ett enda besök och Ica som Coop handlar man som bekant inte på så man var hemma nästan hela helgen bortsett ifrån en sväng in till Schtan och Lidl för lite kompletteringshandling. Om broder uppskattar tillskottet får han söka efter mer på internet. Likaså allt för övrigt. Likaså ifall sk "medarbetare" skulle visa sig vara intresserade får de likt en själv söka i diverse butiker, affärer och på internet efter tillskott, mineraler och vitaminer! Här beställs INGA preparat till "gratis är gott" typer. För övrigt dag #2 av långledighet och det känns rätt okej, Naturligtvis köpte man en liten Aloe Vera växt själv så nu har man två. Blir att söka efter lämplig butik att köpa jord och sätta om en del växter och träd eller liknande. Så var det med det.



Efter så många försök att få igång Blogger per dumbphone Android så gav man upp! Det får fortsättningsvis bli på Laptop, och det funkar även om det blir när lusten och orken faller på och det är nog meningen med hela skiten också. Trist att bo i en skithåla som denna men vissa fördelar kan finnas och finns. Nackdelar är bl a många mil till alternativa affärer, inga djurbutiker, många mil för tobak och ett nödvändigt ont att tvingas ha bil då buss, taxi etc INTE är något alls!

2 kommentarer:

  1. Åkte en runda förbi kyrkogården och blötte pappas jord med ca 4 liter filtrerat dricksvatten så får man se hur det blir åkte vidare till åvc där det, ovanligt nog, var kö. Åkte därifrån och vidare till byn för en avvikelse och längs en barndomsgata. Fick se något oväntat och ovackert! Ett mindre hyreshus framför gamla hockeyplan. I desperation görs allt tydligen. Åkte och stannade av en stund bakom reningsverket där byn har åv containrar det innebär att de har två platser med dessa. Åkte sedan hem.

    SvaraRadera
  2. Går tungt att läsa böcker i denna värme! Märkligt med K8:an att när kabeln till laddare sätts i slår den på per automatik. Alltid ska det vara något rappel med det man köper! Förstår varför den ändå var så billig på så kort tid. Defekta funktioner gör att butiker vill sälja bort sådant avfall så att det är sålt före kund kommer och ifrågasätter. De som finns i kassor är i första hand kassabiträde, har svårt att se varför somliga "kunder" skäller ut eller hotar dessa och servicepersonal. De utför endast en arbetsuppgift och är varken föremålsservice eller ansvarig för utskick av fakturor, i landet med okänd uppskattning psykisk ohälsa kan man ändå läsa om dessa återkommande utskällningar och hot. Skandal! Men tyvärr den verklighet vi lever i. Den bästa produkt digitalt man äger, bortsett från stationära datorn och laptop är en gammal Samsung knappmobil med de enklaste funktioner som ringa, skicka sms, kalkylator, mindre memo, kalender och larm inget internet ingen mms ingen lyx. Funkar bra håller strömmen bra i batteriet. Precis som det ska vara.

    SvaraRadera