onsdag 18 juli 2018

Tisdagkväll varmt men skönt!

Ja, även om det inte går p.g.a. Blogger att göra något med bilder så får man ta det den här vägen genom laptop. Kunde ha varit något ifall de fixade det hela. Trams med inloggning, skulle varit tre tecken och det ska vara allt! Det hade varit utmärkt.

Nåja, allt är väl relativt och vädret är nästan olidligt varmt, mycken torka för bönder så att de tvingas nödslakta djur som annars skulle dö. UT UR EU! är den definitiva lösningen men tyvärr är det för mycket byråkrati som inte skulle behövas! Igår kväll var det cirka 21:00 gradtalet som framgår av bilden och lagom skugga medför njutbart för alla och envar. Som tur är har man rent dricksvatten i kranen tack vare ett filter. Vad andra har eller inte bekommer en inte, de är för en själv knappt vid liv.

Man reder sig och snart är det påfyllning av kapitalkonto så då får man se sedan hur och vad det blir, man lever dag för dag och planerar inga stora fadäser. Flyttade de färgglada fiskarna till akvarium ett medan många av de som var där fick flytta ut till 15-18 liters på ballis. Fyra av fem har överlevt så det är lite trevligt med färg däri. För övrigt får man se vad som händer och fötter framöver impulser man får att göra vissa saker.
 Som tidigare nämnts behöver man aldrig ljuga, överdriva eller hitta på...
 Verkligheten är tillräcklig som den är och varken mer eller mindre är nödvändigt...
 När allt kommer omkring

1 kommentar:

  1. Det bästa är att vistas ute tidigt på morgonen och/eller senare på eftermiddagen eller kvällen. Då slipper man det värsta solgasset dessutom har man ledighet till trots en del saker att utföra, däremellan kommer lite uppdateringar här men annars är det praktiska göromål. Som i förmiddags rensades del av bokhylla, lådor rensades och gammalt skräp och liknande kastades bort. Det känns skönt att ha kunnat åstadkomma en del utan att för den delen köra slut på sig själv. Emellan göromål finns alltid tid för vila, eftertankar oftast på nästa projekt. Goeste gött ä int allti sött!

    SvaraRadera