söndag 15 juli 2018

Igår ingen bra dag!

Det blir att åka tillbaka och byta slangjävlarna! Fel dimension lik förbannat!!! Måste ha RÄTT dimension annars glappar slangen under däcket vilket klart medför att man inte kan cykla utan att det slår hål på slangen, Sååå in i helvete typiskt och fattigare än lusen är man samt att det gått tillräckligt med kapital och det är FÖR mycket månad kvar i slutet av pengarna!!! Nåja man får väl se hur det blir...och det måste bli att byta.
RÄTT! Är 47-60 så dessa slangar blev ju helt galna!!! 47 skall var minsta och 60 max, inte som i detta fall där 32 är minst och 47 är max. Det skulle innebära KATASTROF!!!

Ja, guldisarna trivs knappast men men. Man får se ifall man finner någon som vill köpa dem om något tag eller så, har tre fucking veckor kvar på långledighet så det beror på men de överlever nog denna tid.

Kommentera andras hantering är icke nödvändigt. DE har gjort FEL! Så är det bara klart och konstaterat. Ett litet klipp på några sekunder av förödelsen.

 Man skulle låtit bli att köpa guldisarna så hade man sparat några kronor. Dum som man är låter man sig luras av idioter, gång på gång. Nu får det vara slut med det.

3 kommentarer:

  1. Att låta sig luras ja! En utmärkt anledning att man gjorde det man gjorde vid förra turen till schtan. Har man varit med om det förr? JODÅ tillräckligt många gånger under uppväxten och sedermera. Värst var nog 2011 då det slog slint fullkomligt. Sent om ALDRIG ska dönickar och likvärdiga vakna. Fy faan för denna helg!!! Tack och lov har man inte blivit påkörd av någon vårdslös bilist (60 årig kvinna i Åsele blev och avled!) men det känns ruttet att bittra dårar försöker allt för att pissa på andra. Nåja, det blir som det blir men aldrig som det skulle ha varit! (Eget uttryck)

    SvaraRadera
  2. När man var till djuraffären och på gång till kassan slog tanken röda mygglarver! Kom på strax innan att man redan HADE nästan en karta, blisterförpackning. Åh, vilken tur så slapp man tänka på det. Det är inte många av Fiskarna som har insett den delikatessen. Jaja det är bara bra då räcker den bara desto längre till de nano små afrikanska dvärgklogrodorna. Nu har de fått två Anubias växter att klättra och vila i förutom gräset och första växten som når vattenytan. Tids nog kan det bli fler växter. De som finns för närvarande är planerade att få plats i ettan, tvåan och trean. Det har varit grundtanken med fjärde akvariet, att ha lämpliga alternativ att delge de andra akvarierna så att man slipper åka in till djuraffären och köpa när det saknas. En ny, varm dag har nalkats och så får man se vad den har att erbjuda för trevligheter eller otrevligheter kanske både och. Man är van vid nummer två sällan är man med om nummer ett vilket beror på grunder och orsaker man själv egentligen inte haft eller har att göra med. Tyvärr vistas man ofrivilligt ibland många mentalt defekta och våldsbenägna, våldsbejakande individer. Skönt att slippa dessa på annan ort. Trevlig söndag! Imorgon trevlig måndag! :)

    SvaraRadera
  3. Till schtan idag igen. Först Willys och lösa ut beloppet de drog 30 bagare i avgift total förlust inklusive jätten glufs 119 bagare. Tröttnat på kapital och kronor, stål så nu bagare. Retur av slangar rep set hade de inte istället för fyra slangar fanns endast EN! köpte men hur i helvete gör man då med andra hjulet? Kanske kommer lösning så småningom. Cykeln har blivit en gyckel gycklare. Ramen är robust och stark det är det andra som är skit! Så har det alltid varit sedan "vi tillverkar skit som håller noll så tjänar vi flis med gränslös kontroll!" förr i tiden kostade kvalitet numera kostar sopor en baggis men så är det avfall i 99% av fallen! Trött och less trots långledighet kvar men det är bristen på bagare som gör det.

    SvaraRadera